BEN DAHİL HERKES GÖREVİNİ YAPACAK

BEN DAHİL HERKES GÖREVİNİ YAPACAK
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyede çalışan personeli ile iftar yemeğinde buluştu. Demirtaş,'Ben dahil herkes görevini eksiksiz yapma gayretinde olacak' dedi.

3r2a3891.jpg

Derebahçe sosyal tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğine, başkan yardımcıları, belediyede görev yapan müdür, memur ve tüm çalışanlar aileleri ile birlikte iştirak ederek iftar yemeğinde oruçlarını açtılar.İftar öncesi tek tek masaları gezerek çalışanlarla tokalaşan Başkan Demirtaş, personel ve ailelerinin hatırını sordu ve sohbet etti. 

3r2a3900.jpg

EKMEĞİN NE ANLAMA GELDİĞİNİN BİLENLERDENİM
Belediyemizin üzerine düşen birçok sorumlulukları var.Karşılıklı anlayış içerisinde bir ve beraber olarak bu sorumlulukları yerine getireceğiz. Kurumları yücelten çalışanlarıdır.Ekmeğin ne anlama geldiğini bilenlerdenim.Sizlerde rızkınızı helal ettirmek için çaba göstermelisiniz.Bir siyasi partinin arka bahçesi olarak değil. Biz namuslu ve dürüst olacağız. Adaletli ve eşit davranacağız. Bende dahil olmak üzere herkes görevini yapacak. Belediye imkanlarını kendi imkanlarımız gibi tasarruflu kullanacağız. Bu duygu ve düşüncelerle katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Nice ramazanları aileleriniz ve sevdiklerinizle geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

3r2a3918.jpg

Programın sonunda Başkan yardımcısı Ramazan Bayraktar, Başkan Demirtaş'a çalışan arkadaşlar adına burada tek çatı altında oruçlarımız açarak birlik ve beraberliğimizi perçinlenmesi  vesile oldunuz.Ben şahsım ve çalışan arkadaşlarımız adına size teşekkürlerimi sunuyorum diyerek çiçek takdim etti.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum