BELGELER Mİ DOĞRU YOKSA!

BELGELER Mİ DOĞRU YOKSA!
Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberi yalanlayan Murat İkiz’e soruyoruz;BELGELER Mİ DOĞRU YOKSA!

       Havza Belediye Başkanı Murat İkizle ilgili 2 Ocak tarihli gazetemizde manşetten verdiğimiz “Ağır İddialar” başlıklı haberimizle ilgili Murat İkiz tarafından gazetemize tekzip metni gönderilerek iddiaların doğru olmadığı belirtilmişti. Ancak Atakum Belediye Başkanlığı’nda yapılan inceleme sonrasında elimize geçen evraklarda Atakum’da bulunan binaların Murat İkiz’in olduğu ortaya çıktı. Bu durum karşısında Murat İkiz’e soruyoruz; “Bu belgeler mi doğru söylüyor yoksa siz mi?”

       BİNALAR MURAT İKİZ ADINA KAYITLI

      Atakum Belediyesi Emlak Müdürlüğü’nde bulunan beyannamelerin Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’in adına kayıtlı olmasının, tapuların Murat İkiz adına kayıtlı olduğu anlamını taşıdığı açıkça ortada olmasına rağmen Murat İkiz’in gazetemize gönderdiği ihtarnamede, araştırmadan haber yaptınız ithamının doğruları ne kadar yansıttığı da açıkça ortaya çıkmış durumda.

    MÜFETTİŞ YOK DEMİŞTİ

   Geçtiğimiz cuma günü Havza Belediyesi ile ilgili olarak yaptığımız haberlerin ardından Belediye’ye Müfettiş geldiğini belirmemiz üzerine Belediye Başkanı Murat İkiz gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı Adnan Bahadır’ı arayarak, Belediyede Müfettiş olmadığını söylemesi de akıllara durgunluk verecek boyutta bir konu. Oysa ki Mülkiye Müfettişi Eyüp Çalışır’ın, geçtiğimiz perşembe gününden itibaren Havza Belediyesi’ni  teftiş etmekte olduğu resmi evraklarda da ortada.

 

scan1-001.jpgscan10001-001.jpg

      MURAT İKİZ’DEN ÖZÜR BEKLİYORUZ

      Yaptığımız haberlerle ilgili hem Samsun 6. Noterliği’nden ihtarname göndererek, hem de gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Başyazarı Adnan Bahadır’ı arayarak haberlerin doğru olmadığını söyleyen Murat İkiz’den ortaya çıkan bu belgelerin ardından gazete olarak özür beklemekteyiz. Denge gazetesi bugüne kadar belgeye dayanmaksızın asla haber yapmamış, kimseye de özel bir husumet beslememiştir. Bizim husumetimiz, milletin malına milletin hakkına tasallut eden kimseleredir. Biz bu minvalde sürdürdüğümüz mücadelede kimseden korkmadan hakkın ve haklının yanında olmaya devam edeceğiz. Bu çerçevede Havza Belediye Başkanı’na karşı da en ufak bir hasmane tavır söz konusu olamaz. Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.