BELEDİYEYİ TALAN ETMİŞ!

BELEDİYEYİ TALAN ETMİŞ!
Büyükşehir'i 3 Milyar Lira borca sokan eski başkan Yusuf Ziya Yılmaz, belediyeyi adeta talan etmiş.

Tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan Büyükşehir Belediyesi’nin parasını hoyratça harcamaktan çekinmemiş olan Yusuf Ziya Yılmaz; adeta kendisinden sonrası tufan mantığı ile hareket ettiği, ortaya çıkan borç yükünden anlaşılıyor. 2016 yılından ortaya çıkan belgede sadece bir reklam şirketine 1 Milyon 647 bin lira para aktarılmış... 

manset-1.jpeg

TALAN DEĞİL DE NEDİR?
2016 yılına ait muhasebe defter dökümlerinde çok enteresan bir detay ortaya çıktı. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın grafik tasarım birimi ve reklam işlerini yapan çalışanları olmasına rağmen sadece 2016 yılında Bahar Reklam Tanıtım Ltd. Şti. isimli şirkete 1 Milyon 647 bin lira para verilmiş ve faturası kesilmiş. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yaparken gözle görülür sadece raylı sistem ve katı atık depolama sistemi olmasına rağmen Büyükşehir'in bu kadar borç altına nasıl girdiği sorgulanmaya başlandı.  

manset-2.jpeg

tttt.jpg

REKLAM ŞİRKETLERİ, GAZETELER DERKEN...
Belediye'nin ve SASKİ’nin tüm gelirlerinin ipotek altında olduğu bir Belediye'de yeni seçilen Başkanın nasıl hizmet vereceği de merak konusu.  Belediyeyi 3 milyar liranın üzerinde borca sokarak Büyükşehir'i öyle bir halde bıraktı ki, Büyükşehir Belediyesi neyi varsa satışa çıkarmak zorunda kaldı. 11 Ocak 2019 günü yaptığımız haberde alınan meclis kararlarının ardından Büyükşehir Belediyesi; arsadan, tenis kortlarına kadar art arda ihale ilanları yayınlamaya başladığını duyurmuştuk.

manset-3.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum