BELEDİYECİKTEN BAŞKA HER ŞEY VAR

BELEDİYECİKTEN BAŞKA HER ŞEY VAR
Samsun Büyükşehir Belediyesinin Şubat ayı toplantı gündem maddelerine bakıldığında Büyükşehir Belediyesinin Çay Bahçesi işletmeciliği, Müze yapımı, Atayolu düzenlemesi...

Samsun Büyükşehir Belediyesinin Şubat ayı toplantı gündem maddelerine bakıldığında Büyükşehir Belediyesinin Çay Bahçesi işletmeciliği, Müze yapımı, Atayolu düzenlemesi, Yamaç Paraşütü Tesisleri, Anı Evi, Otel Tefrişi, Kanyon Projesi ve Okul yapımında kullanılmak üzere bütçe oluşturulup harcama yapılması maddelerinden ibaret olduğu anlaşılmakta. Yapılması planlanan bu işlerin hiç birisinin belediyecilikle uzaktan yakından ilgisinin olmadığı göz önüne alındığında büyük şehir belediyesinde, belediyecilikten başka her şey var yorumlarının yapılmasına neden olmakta.

 

BELEDİYENİN İŞİ YOL SU KANALİZASYON YAPMAKTIR

Belediyelerin asıl işlerinin vatandaşın temel ihtiyacı olan yol, su, kanalizasyon yapmak olduğu açıkça ortada olmasına rağmen büyükşehir belediyesinin bu temel ihtiyaçlar yerine Yamaç Paraşütü Tesisleri, Kanyon Projeleri, Anı Evleri, Okul ve Kafe gibi işleri yapması Yusuf Ziya Yılmaz’ın hizmetten çok makyaja ve kendi geleceğine önem verdiğini ortaya koymakta. Köylerdeki yol, su ve kanalizasyon ihtiyaçlarının had safhada olduğu ortada olmasına rağmen belediye bütçesini bu tür sosyal projelerde heba etmesinin nedeni Samsun’da işin bittiğini anlayan Yılmaz’ın kendisini Ankara’ya atabilme çabası olarak değerlendirilmekte.

 

HALKIN PARASINI ÇARÇUR EDİYOR

Yusuf Ziya Yılmaz’ın yaptığı sosyal projeler sayesinde son dönemi olan belediye başkanlığından sonra Milletvekili seçilebilmek için birilerinin gözünü boyamaya çalıştığı iddia edilmekte. Yılmaz’ın bu yaptığının da Samsun halkının parasını kendi şahsi hevesleri uğruna çarçur ettiği yorumlarına neden oldu. Köy ve mahalle yolları perişan haldeyken böyle hoyratça sosyal projelerin hazırlanmasına, AK Parti Genel Merkezinin bu olaya ne kadar sıcak bakacağı da merak konusu

 

ALTINKUM, ÇATALÇAM VE TAFLANIN HALA KANALİZASYONU YOK

Yusuf Ziya Yılmaz sosyal projelere ağırlık verirken Samsun’un batı yakasındaki en büyük yerleşim birimleri olan ve yazlıkçıların da oturduğu Altınkum, Çatalçam ve Taflan beldelerinde hala daha kanalizasyonun bulunmadığı, on yıldan beri devam eden kanalizasyon projesinin parasızlık yüzünden hala daha bitirilemediğinden, vatandaşların foseptik kuyularını kullandıkları öğrenildi. Şehrin en güzel yazlık bölgelerinde bu çağda kanalizasyon yokken Anı Evi, Müze, Yamaç Paraşütlerine para harcanması akıllara durgunluk verecek bir icraat olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum