BELEDİYE PERSONELİNİN NİKAHINI KIYDI

BELEDİYE PERSONELİNİN NİKAHINI KIYDI
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, belediyenin Zabıta Müdürlüğü'nde görev yapan Ömür Ercan ile Hülya Özdemir’in nikâhını kıyarak mutluluklar diledi.

Terme Belediyesinde zabıta memuru olarak görev yapan Ömür Ercan ve Hülya Özdemir, Terme Soğancı Park düğün salonunda gerçekleşen düğünle dünya evine girdi. Genç çiftin nikâhını Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç kıydı.

CÜZDAN GELİNE VERİLDİ
Hülya ve Ömür’ün nikâh ve düğün törenlerinde, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, sevenleri ve çalışma arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikâhını kıyan başkan Kılıç, imzaların atılması ardından evlilik cüzdanını geline verdi.

3c38024f-1550-4a36-bb63-0834797583d5.jpg

“SEVGİYİ VE SAYGIYI CÖMERTÇE KULLANIN” 
Nikâh töreninin ardından çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Kılıç, çok özel bir gece yaşadıklarını belirterek, "Çocuklar bugünden itibaren yeni bir hayata birlikte başlıyorsunuz. Yüreğinizdeki sevgiyi ve birbirinize karşı olan saygıyı cömertçe kullanmaya devam ediniz. Hayatının her aşamasında birbirinize destek olun. Evlilik çok kutsal bir müessesedir. Tabi ki evlilik hayatımızda iyi ve kötü günleri birlikte yaşayacaksınız. Yeni hayatınızda karşınıza çıkacak olan engelleri, sorunları birlikte açacaksınız. Hayatınızın her döneminde huzurlu, mutlu ve sağlıklı olmanızı diliyorum"dedi. Hülya ve Ömür Çifti ise mutlu günlerinde yanlarında olan Belediye Başkanı Ali Kılıç ile mesai arkadaşlarına ve davetlilere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.