Belediye Personelini Ağırladı

Belediye Personelini Ağırladı
Başkan Kul personeli iftarda ağırladı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul personelleri ile iftarda buluştu.  Kul "Sizlerin özverili çalışmaları, uygulanan yeni proje ve hizmetlerle Terme artık eski Terme değil. Katkılarınızdan ve emeklerinizden ötürü bir kez daha teşekkür ederim" dedi.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul personelleri ile iftarda buluştu. Başkan Kul’un Terme Ulusoy tesislerinde verdiği iftar yemeğine Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri,  belediye bünyesinde çalışan işçi ve memurlar aileleriyle birlikte katıldı. Belediye çalışanları ile birlikte aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, bayrama da hep birlikte erişmeyi diledi.

“HİZMET TEŞEKKÜRÜ”

Başarının bir ekip işi olduğunu dile getiren Başkan Kul belediye çalışanlarına, "Mesai arkadaşlarıma başarılardaki katkılarından ve desteklerinden ötürü bu vesileyle bir kez daha teşekkür ederim" dedi. Kul, "Sizlerin özverili çalışmaları, uygulanan yeni proje ve hizmetlerle Terme artık eski Terme değil. Değişimin ve gelişimin hızla sürdüğü Terme'miz kabuğunu kırdı. Terme hak ettiği modern kent kimliğine kavuşuyor. Katkılarınızdan ve emeklerinizden ötürü bir kez daha teşekkür ederim" dedi

“ÇALIŞMALARIMIZ ÇOCUKLARIMIZA MİRAS KALACAKTIR”

 Belediyeciliğin büyük bir sorumluluk isteyen meşakkatli bir meslek olduğuna vurgu yapan Kul ”Çoğu vatandaşımızın istirahat saati ya da günü, biz belediyecilerin çalışma zamanı olabiliyor. Çünkü bizler hemşerilerimizi çok seviyoruz ve değer veriyoruz. Bu anlamda sizleri ve bizleri anlayışla karşılayan ailelerimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü çoğu zaman onları yalnız bırakabiliyoruz. Cenabı Allah, bu mübarek Ramazan ayı hürmetine aramızdaki birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının artırsın. Çalışma gücümüzü ve şevkimizi artırsın. Terme için el ele vererek yaptığımız çalışmalar çocuklarımıza miras olarak kalacaktır. Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve çalışanlar arasındaki uyumun devamı sağlamak için, bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.