BEKLENTİLERE CEVAP VERMEDİLER

BEKLENTİLERE CEVAP VERMEDİLER
Samsunspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Hollandalı yıldız futbolcular Jeroen Lumu ve Kevın Brands ligde oynadıkları son 5 karşılşamada sergiledikleri futbolla Teknik direktör Osman Özköylüyü hayal kırıklığına uğrattılar.

 


 

JEROEN LUMU HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI
Kırmızı beyazlıların devre arasında büyük umutlarla kadrosuna kattığı ve özellikle Teknik direktör Osman Özköylü'nün çok şey beklediği isimlerin başında gelen Jeroen Lumu forma giydiği karşılaşmalarda kendisinden olan beklentilere bir türlü istenilen cevaı vermedi. Özellikle son oynanılan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında ceza sahası içinde kaleciyide çalımladığı pozisyonda meşin yurvarlağa istediği dokunuşu yapamayan ve yüzde yğzlük gol pozisyonunun değerlendiremeyen Hollandalı oyuncu Jeroen Lumu Teknik direktör Osman Özköylü tarafından ikinci yarı oyundan anlınmıştı. 

MALATYASPOR MAÇININ ARDINDAN GÖZLERDEN KAYBOLDU
Samsunspor'un devre arası büyük umutlarla kadrosuna kattığı bir diğer Hollandalı oyuncu Kevın Brands ise deyim yerindeyse Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında attığı iki golün ardından gözlerden kayboldu. Özellikle orta sahadaki pas akışının kilit ismi olarak Osman Özköylü'nün devre arası kadrosuna katmak istediği Kevın Brands'ın form düşüklüğü nedeniyle son maçlarda Kulübede olduğu belirtildi. Öte yandan Teknik direktör Osman Özköylü'nün ise her iki oyuncu için "Hollandaki ligi ile Türkiye ligi arasında çok fark var. Hollanda'da futbol Türkiye'deki kadar sert değil. Bu nedenle her iki oyuncumuzda Tff 1.lig'de henüz adapte olamadılar" açıklamalarda bulundu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum