Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR DİYELİM

Samsunspor da teknik direktörlük görevi için geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına varılan ve bu hafta imza için Samsuna gelmesi beklenen Çağdaş Atan hoca ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Bugün ancak burada önemli bir detay söz konusu bana göre Çağdaş hoca  burada kendince çok karakterli ve dik bir duruş sergilemiştir. Önün de imzalaması gereken kapı gibi bir  sözleşmesi olmasına rağmen hedefleri doğrultusunda istediği mevkilere istediği oyuncuların alınmayacağını öğrenmesine karşılık ben bu şartlar altında çalışamam deyip Başkanımız Yüksel Yıldırım ve yönetimden affını istedi genç hoca, şimdi geçmiş sezonlarda olduğu gibi Çağdaş hocanın parayla alakalı bir beklentisi olsaydı bana göre şayet hiç sesini çıkarmaz köşesine çekilir sözleşme süresince alacağı maaşına bakardı işler kötü gittiğinde ise geçmişte eski hocalarımızın yaptığını yaparak  istediğim oyuncular alınmadı deyip kendisini bir başarısızlık anında bu başarısız sürecin içerisinden sıyırıp, çıkarır ve kalan sezonların parasını da her türlü alırdı ancak helal olsun sana ki Çağdaş Atan hoca bu konuda dik durdun hedefin ve kariyerin açısından kendini bir kere daha kanıtlamış oldun sana da bundan sonraki kariyerinde de canı gönülden başarılar diliyorum.
Şimdi gelelim kendi bakış açımıza belki istenilen oyuncular çok pahalı olabilir fakat biz zaten son iki yıldır bu ligde en çok para veren ve bu konuda özellikle bu sezon liderliği hiç bir kulübe kaptırmayan bir takım değilmiyiz bunu ben değil hepinizinde bildiği gibi rakamlar söylüyor. Belki de kapalı kapıların ardında kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda  bilmediğimiz başka konularda olabilir bu da başka bir bakış açısı kendi tarafımca, yani kısacası bu konuda her iki tarafta kendince haklılar diyelim ve geçelim ama peki ya büyük Samsunspor taraftarları ne zaman haklı bir şekilde hakkı olan süper lig kupasını ele güne karşı kaldıracak ve sevinecek acaba hiç kimseler madalyonun bu tarafını düşündümü beyler.
Gelelim son viraja artık sezon resmi olarak kendi adımıza bu hafta Tuzlada bitiyor yine bize hüsran millete kupalar Şampiyonluklar var of of, onun için inşallah önümüzdeki sezona bu sezon ki gibi yerli ve yabancı oyuncu grubu olarak camiamızı ve formamızı hak etmeyen futbolcuları pardon futbolcuya benzeyenleri transfer etmeyiz çünkü artık bu tür olaylara dayanacak gücümüz kalmadı.
Evet size bir ata sözüyle veda etmek istiyorum kimse unutmasın ki UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN olur.
İyi bir başlangıç, yarı yarıya başarı demektir. Her şeyin mühim noktası başlangıçtır deyip teknik adam ve futbolcu transfer gelişmelerini bekleyip görelim diyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR