BEKLENEN GÖRÜŞME ÇARŞAMBA GÜNÜNE KALDI

BEKLENEN GÖRÜŞME ÇARŞAMBA GÜNÜNE KALDI
Samsunspor'da Teknik direktörlük konusunda net bir karar vermeyen Yönetimin tecrübeli çalıştırıcı Engin Korukır ile dün gerçekleştireceği görüşme çarşamba gününe ertelendi.

 


 


BÜYÜK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞMEDİ
Kırmızı beyazlılar'da takımın başına geçecek olan Teknik direktör bilmecei devam ediyor. Samsunspor'da dün yapılması beklenen Başkan Erkut Tutu ve Sportif Direktör Coşkun Zeren ile tecrübeli çalıştırıcı Engin Korukır görüşmesi gerçekleşmedi. Taraftarların aylardır büyük bir merakla beklediği Teknik direktör konusundaki büyük görüşme çarşamba gününe ertelendi. Çarşamba günü yapılması beklenen toplantıda ortaya nasıl bir sonuç çıkacağı ise merak konusu oldu. 

SAMSUNSPOR İÇİN HAYRLISI OLSUN 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kırmızı beyazlıların Sportif Direktörü Coşkun Zeren,"Hocamız ile yaptığımız görüşme sonucu kendisi ile çarşamba günü Nuri Asan Tesislerinde bir araya geleceğiz. Engin hocamız bu takımı bilen ve geçen sezon takımın başında olan bir isimdi. Ancak Başkanımız ile birlikte yapacağımız görüşme sonucuna göre hareket edeceğiz. Umarım Samsunspor için hayrlısı neyse o olur" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum