BAYRAMPAŞA'DA "BAYRAM" OLMADI

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele veren Kırmızı Şimşekler zorlu Bayrampaşa deplasmanında galibiyet için sahaya çıkmıştı.

İstanbul ve çevresinde yaşayan, Samsun'dan gelen taraftarlarının desteğini arkasına alarak mutlaka kazanmak adına sahada yerlerini aldılar. Hava oldukça açık ve güneşliydi ve zemin de futbol oynamaya müsaitti. Yılport Samsunspor her zaman olduğu gibi hızlı başladı. Rakip Bayrampaşa ise Samsunspor gibi büyük bir ekipten puan veya puanlar almak için top çevirerek gol arıyordu.

Yılport Samsunspor deplasmanda olmasına rağmen rakibi üzerinde baskısını artırarak gollük pozisyonlar bulmasına rağmen bir türlü kaleyi göremedi. Rakip Bayrampaşa ise zaman zaman Yılport Samsunspor kalesinde tehlikeli olmaya çalıştı. 

Yılport Samsunspor baskılı oynamasına rağmen kendisine lazım olan golü bir türlü bulamadı. Oyun da zaman zaman sertleşti. Futbolcular arasında gergin saniyeler yaşandı. Kırmızı Şimşekler geliştirdiği ani ataklarla Bayrampaşa kalesinde ciddi tehlikeler oluşturmaya devam etse de soyunma odasına beraberlikle girildi.

İkinci yarıya iki değişiklikle çıkan Yılport Samsunspor'da Ramazan Çevik yerini Bahattin Köse'ye bıraktı. Erhan Şentürk'ün yerine ise Muhammet Beşir oyuna dahil oldu. Yılport Samsunspor ilk defa çift santraforla sahada mücadele etmeye başladı. 

Baskı üzerine baskı kuran Kırmızı Şimşekler rakibi adeta ısırarak gol arıyordu. Dakikalar ilerledikçe taraftarların baskısı daha da arttı ve Yılport Samsunspor, Bayrampaşa kalesini abluka altına aldı. Son hamle olarak Savaş Yılmaz'ın yerine İrfan Başaran oyuna dahil oldu. 

Sağlı sollu ataklar ile Bayrampaşa kalesini adeta bombalayan Yılport Samsunspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Sürekli tehlikeli paslarla savunmayı delmeye çalıştı. Bayrampaşaspor ise gol atma düşüncesini tamamen unutmuyş, gol yememek için iyice geriye yaslanmıştı. 

Üst üste şutlarla rakip kaleyi bombalayan Kırmızı Şimşekler çok çabaladığı bu zorlu deplasmanda arzulu ve istekli oyunuyla aradığı golü bir türlü bulamadı ve bir puana razı olarak evin yolunu tuttu. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR