Bayram Öncesi Huzurevi'ne Ziyaret

Bayram Öncesi Huzurevi'ne Ziyaret
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun eşi Banu Topaloğlu Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı

Her Bayramda ve yaşlılar haftasında özellikle huzurevi ziyaretlerini aksatmayan 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun eşi Banu Topaloğlu, 19 Mayıs Belediye Meclis Üyesi Ayten Aksan ve Belediye çalışanlarıyla birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevini ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı.
     Yaşlılar ile uzun süre sohbet eden, dertlerini dinleyen ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’nun selamlarını ileten Banu Topaloğlu burada yaptığı konuşmada, "Toplumların gelişmişlikleri sadece milli gelirlerine göre değil, insanlarına verdiği değer ile ölçülür. Özellikle yaşlıların yaşam kaliteleri, onlara verilen bakım hizmetlerinin kalitesi çok önemli. Onlar ne kadar saygı görüyorsa o toplum o kadar çağdaştır, gelişmiştir. Sizler bizim kıymetli varlıklarımızsınız. Bir isteğiniz, arzunuz olursa sizlerin yanınızdayız. Bir emriniz olursa bekliyoruz. Sizleri çok seviyoruz. Hepinizi ellerinden öpüyorum. dedi.
    Ziyaretten duydukları memnuniyetleri dile getiren huzurevi sakinleri, Banu Topaloğlu’na ve Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na teşekkür ederek, selamlarını ilettiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.