BAYRAKTAR A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI

BAYRAKTAR A.ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Basın İlan Kurumu Samsun Şube Müdürü iken istifa eden ve Samsun AK Parti'den Milletvekili A.Adayı olan Mustafa Bayraktar İl Binasında bir basın toplantısı düzenledi.

HİZMET SAMSUNUMUZA
Samsun Milletvekili A. Adayı Mustafa Bayraktar düzenlediği basın toplantısında, "Buradan bütün Samsun'a, tüm ilçelerine, tüm mahallelerine, oralarda yaşayan kardeşlerime, büyüklerime, A'dan Z'ye tüm teşkilat mensuplarına yürekten sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Aday adayı olan arkadaşlarımız birbirlerinin rakibi değil; refikidir. Her bir arkadaşımız yeni Türkiye yolunda Samsunumuza hizmetkar olmaya namzettir."dedi.

İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE
Bayraktar,"Amacım, sarsılmaz bu davanın bir ferdi olarak milletimize hizmet etmektir. Şeyh Edebali'nin 'insanı yaşat ki devlet yaşasın' öğüdünü yerine getirmek için bu kutlu yolculuğa çıktım. Hayatım boyunca hizmet noktasında hep milletin adamı olmaya gayret ettim. Vekillik görevini evvela ulaşılan, güler yüzle karşılanan, proje üreten, sorun çözen, elini taşın altına koyan, halkın iradesinden yana, bilgi ve birikimini teşkilatla işbirliği yaparak milletin hizmetine sunan bir anlayışla yerine getireceğim."şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.