“Bayrağına, milletine vatanına sevdalı gençlik”

“Bayrağına, milletine vatanına sevdalı gençlik”
İlkadım Belediyesi eğitim faaliyetleri kapsamında görev yapan İlkadım Etüd Merkezi(İLKEM) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde özel bir program düzenledi.

Kadifekale ve Yaşardoğu Mahallelerinde faaliyetlerini sürdüren İLKEM’de, öğrenci ve velilerin katılımı ile iki ayrı merkezde gerçekleşen anma programında, yarınların Türkiye’sini inşa vazifesinde görev alacak çocukların zihinlerine ve gönüllerine mili değerlerler ekildi.

“VATAN, BAYRAK VE MİLLET”

İstiklal Marşının okunması ile başlayan anma programında Kurtuluş Mücadelesinden Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu ve bugüne kadar ülke üzerine büyük emek ve gayretleri olan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi değerli birçok şahsiyetler anlatıldı. Vatan, millet ve bayrak sevgisinin ulvi bir değer olduğuna vurgu yapılan törende bayrak şiirlerinin yanı sıra Çanakkale, İstiklal Harbi olmak üzere tüm şehirlerin ruhuna dualar okundu.

“MİLLİ DEĞERLERİNE BAĞLI NESİLLER”

İlkadım Etüd Merkezi olarak mili ve manevi değerlerle nesiller yetiştirme gayreti ve mücadelesi içerisinde olduklarını söyleyen İlkadım Belediyesi Eğitim Koordinatörü İdris Yüce, “ Biz, İLKEM eğitim kurumları olarak Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’un hassasiyetle yaklaştığı eğitim politikamızda, nesillerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmesine önem veriyoruz. Bayrağıyla dertleşen, vatan topraklarının kutsiyeti ile birleşen, o mukaddes vatan toprakları için devleşen nesillerin inşasının ve ihyasının gayesi ile çalışıyoruz.” dedi.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.