Bayanlardan Tok’a “Öncelikli Hizmet Teşekkürü”

Bayanlardan Tok’a “Öncelikli Hizmet Teşekkürü”
Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesi’nde yapılan gezide bayanlar, Derebahçe Sosyal Tesisi’nde öncelikli hizmetin kendilerine ayırılmasından ötürü Başkan Tok’a teşekkür etti.

-“Derebahçe Kentin En Çok Beğenilen Gözde Tesisi…”

 

Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesi’nde yapılan gezide bayanlar, Derebahçe Sosyal Tesisi’nde öncelikli hizmetin kendilerine ayırılmasından ötürü Başkan Tok’a teşekkür etti.

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bahçelievler Mahallesi 56’lar Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. 56’lar Caddesi üzerindeki tüm işyeri ve dükkanları gezerek ‘bol kazançlar’ temennisinde bulunan Başkan Tok’a Kafe ve restorantlarda müşterilerle ve bayanlarla bir süre görüştü.

 

BAYANLAR HİZMETLERDEN MEMNUN

Bayanlarla bir süre sohbet eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Belediye olarak bayanlara yönelik yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Yapılan hizmetlerden haberdar olduklarını söyleyen bayanlar, kentin en çok beğenilen tesislerinden olan Derebahçe Sosyal Tesislerinin varlığından memnun olduklarını söyledi.  Derebahçe Sosyal Tesisleri içerisinde bulunan fitnes-kondisyon aletlerinin bulunduğu spor salonunu çok beğendiklerini söyleyen bayanlar, Başkan Tok’a yapılan hizmetten ötürü teşekkür etti.

3r2a4411.jpg

 

“HER PROJEDE BAYANLAR AYRICALIKLI…”

Bayanların toplumsal  yaşamın içerisinde bulunan tüm sosyal faaliyetlerde aktif yer almasını desteklediklerini söyleyen  Başkan Tok, “Göreve geldiğimiz günden bu yana bayanlarla ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Hanımlar Lokalimizde yüzlerce kadınımız tesisimizin tüm imkanlarından faydalanarak sosyal yaşamın içerisinde aktif bir şekilde yer alıyor. Kültür merkezlerimizde bayanlar, çeşitli branşlarda kurs görmekte ve el becerileri kazanmaktadır. Derebahçe Sosyal Tesislerimiz ve mahallerde parklarda oluşturduğumuz alanlarda kadınlar fitness kondisyon aletleri ile sağlıklı yaşam için spor yapabilmektedir. Unkapanı’nda özellikle siz bayanları  ilgilendiren birçok olanağa sahip çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi inşa ediyoruz.  Mecidiye’de bulunan Hanımlar Lokali’ni yeni yapılacak olan merkeze taşıyacağız. Unkapanı’nda yapılacak yeni binamız sosyal, kültürel, sportif ve ticari yaşam alanlarına dönüşecek dev bir kültür ve yaşam merkezi olacak.” dedi.

3r2a4417.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum