BAŞSAVCI KABRİ BAŞINDA ANILDI

BAŞSAVCI KABRİ BAŞINDA ANILDI
2012 yılında vefat eden Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsa Fidan kabri başında anıldı

2012 yılında vefat eden Samsun Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsa Fidan Çarşamba ilçesi Sarıcalı Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Merhum savcı için düzenlenen programda Kuran-ı Kerim okunmasının ardından dua edildi.

Anma programına Samsun Cumhuriyet Başsavcı Ahmet Yavuz, Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Erdal Tosun, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Çarşamba Adalet Komisyonu Başkanı Ender Yılmaz ile birçok hakim ve savcı katıldı. 

ÖĞRENCİLERE AŞURE İKRAMI
Anma programının ardından Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Samsun Adliyesi savcı ve hakimleri ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsünde bulunan Hukuk ve İletişim Fakültesi öğrencilerine Çarşamba Belediyesi tarafından “Muharrem” ayına özel hazırlanan aşureleri ikram etti. Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Keçeligil ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, öğrencilere kendi elleriyle aşure ikramında bulundu. Hukuk Fakültesi öğrencileri de adliye çalışanları ile sohbet ederek tanışma fırsatı buldu. Çarşamba Belediyesi'nin aşure ikramından çok memnun olduklarını ve belediyeye teşekkür ettiklerini belirten öğrenciler, Başkan Dündar ile bol bol fotoğraf çektirdi.Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.