BASKI BETON KALDIRIM DÖNEMİ

BASKI BETON KALDIRIM DÖNEMİ
Terme’de baskı beton kaldırım dönemi

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Atatürk caddesi esnafını ziyaret ederek Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu baskı beton ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Kul Terme’de ileriye dönük asırlık çalışmalar yapıldığını söyledi.

Terme ilçe merkezi ve mahallelerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Terme Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ile büyük bir değişim ve dönüşüm gerçekleşiyor. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Nihat Soğuk ve Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ile birlikte ilçenin Atatürk Caddesi’nde çalışmaları devam eden baskı beton ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyerek, esnaf ve vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.

Başkan Kul, şehrin birçok mahallesinde doğalgaz çalışmaları yapıldığını, telekom, elektrik hatlarının yer altına alındığını ve su hatları, kanalizasyon ve alt yapının tamamen yenilendiğine dikkati çekti. Samsun Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde vatandaşın gözünü boyayan değil nesiller boyu devam edecek kalıcı hizmetler üretildiğini belirtti.

HER ÇALIŞMA ‘TERME’ İÇİN

'Yapılan her çalışma halkımız içindir. Terme’yi yenilemek içindir' sloganıyla hareket ettiklerini dile getiren Kul  “ İlçemizin genelinde devam eden alt yapı çalışmalarından dolayı rahatsızlık verdiğimizi biliyor bu yüzden vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Terme’nin alt ve üst yapıyla alakalı ciddi anlamda sorunları vardı. Biz Terme’nin bu sorunlarına Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz beyle birlikte el atmış durumdayız. Büyükşehir Belediyemizin ekipleri sahada çalışıyorlar. Terme Belediyesi olarak bizlerde her zaman Büyükşehir'imizle birlikte bu çalışmalar içerisinde yer alıyoruz. Amacımız bir an önce gerek alt yapı çalışmalarımızı gerekse üst yapı hizmetlerini tamamlayıp değerli vatandaşlarımıza sunmak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz ve çalışma arkadaşlarına Terme halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

CADDE ESNAFINDAN BÜYÜKŞEHİRE TEŞEKKÜR

Terme Atatürk caddesi esnafları Samsun Büyükşehir Belediyesinin titizlikle yapmış olduğu baskı-beton yol ve kaldırım çalışmalarından dolayı güzelleşecek caddeleri için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.