BAŞKENTTE SAMSUN RÜZGARI

BAŞKENTTE SAMSUN RÜZGARI
Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Halk Oyunları Ekibi, Ankara'da düzenlenen ve Türk Dünyası'nın En Büyük Toyu olarak kabul edilen festivalde  büyük ilgi görüyor.

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından düzenlenen 16'ncı Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'ne davet edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü Ekibi, gösterileriyle  büyük ilgi görüyor. 

whatsapp-image-2019-09-03-at-13-47-10-1.jpeg

TÜRK DÜNYASININ EN BÜYÜK TOYU
30 Ağustos-08 Eylül tarihleri arasında Türk Beyleri Kent Meydanı'nda gerçekleştirilen festivale 11 Türk Cumhuriyeti temsilciliği ve toplulukları ile Anadolu'yu temsilen 17 dernek, federasyon ve vakıf katılıyor. 10 gün boyunca katılımcıların geleneksel kent kültürüne ve sanatına ait ürünlerinin sergileneceği festival, 'Türk Dünyasının En Büyük Toyu' olarak görülüyor. 

whatsapp-image-2019-09-03-at-13-47-08.jpeg

SAMSUN'UN TANITIMINA KATKI
Ünlü sanatçıların konserleriyle renk kattığı 16'ncı Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali'nde Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Oyunları Bölümü ekibi, Samsun yöresi gösterileriyle katılımcılara keyifli anlar yaşatıyor. Kenti başarıyla temsil eden konservatuar ekibi, oluşturulan Samsun standında da şehrin tanıtımına katkı sağlıyor.

whatsapp-image-2019-09-03-at-13-47-10.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.