BAŞKENTÇİ’NİN LİSTESİ UYDURMA!

BAŞKENTÇİ’NİN LİSTESİ UYDURMA!
AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sami Kesmen Twitter üzerinden Samsun Milletvekili Aday listesi yayınlayan Başkantçi’nin listesini yalanladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Sami Kesmen, Memur Sen Samsun İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Bem Bir-Sen İl Temsilcisi Nurettin Sever ile bir süre sohbet etti.

Sohbette, Siyasetin kendi doğal süreci içinde devam ettiğini belirten Kesmen, kamuoyunun beklentisinin farklı yöntemlerle yönlendirilmek istendiğini de sözlerine ekledi.

Kesmen sözlerini şöyle devam ettirdi; Yazılan, çizilen ve konuşulanların dışında çok farklı ve tahminlerin dışında bir liste bekleniyor. Tabanın sesi, halkın nefesi olacak bir liste seçmenin önüne konacak deniyor. Şu anda listede kimlerin olacağını kimse bilmiyor ama kimlerin olmayacağı biliniyor. Halkı memnun ve mutlu edecek bir liste için uğraşılıyor. Bir gün söven bir gün sevenler, takla atıp herkese selam çakanlar, bürokrasinin gücünü hoyratça kullananlar, işine geleni kucaklayıp gerisini kovanlar, paralelle flört edip üçgenle dans edenler, kabul gören değerleri kendine sermaye yapanlar listede olmayacak diye Başkentte söyleniyor. Başkentçi tavana ulaşamıyor, tabanı tanımıyor, bunları da bilmiyor. Haydi hayırlısı, işler kendi doğal süreci içinde iyi gidiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum