Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BAŞKANLIK SİSTEMİ

 TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

BAŞKANLIK SİSTEMİ

 

Ülkemizdeki çok başlılık, olacak işleri olmaz. Doğruyu yapmada ki engellemeleri, 1938 yılından itibaren yaşıyoruz. Batının telkini ile, Kamuoyunda 35 yıl evvelden başlatılan, suçlulara uygulanması lazım gelen İDAM CEZASI, o günlerde moda haline getirilen SENİN ANARŞİSTTİN-BENİM ANARŞİSTTİM çekişmesi ile sulandırılmış, AB bilmecesi bahane edilerek bu tip cezalar MÜEBBET HAPSE çevrilmiştir.

 

198O öncesi, CHP li Bakan ve Milletvekillerinin eylem ve söylemleri ile ismi anarşistte çıkmış, kişilere arka çıkışları, Hastanelerde ziyaretleri görülmüş, ALİ ELVERDİ Paşanın hatıratlarında zikredilen, Samsun CHP Milletvekili MUSTAFA BOYER ‘in itirafları içinde, belge niteliğinde şekil bulan ANARŞİNİN CHP tarafından organize edildiği gerçeği ortaya çıkarmıştır.

 

1920 li  yıllarda İngiliz Lordlar kamarasında” Lozan’da Türklere niçin istiklali yet verdiğiniz” eleştirisine cevap veren, Aslen bir Yahudi olan İngiltere Dış işleri Bakanı Lord Curson, “İslamiyet’e olan inanç ve bağlılıkları ile, Bin yıldır bir türlü yok edemediğimiz Osmanlıyı parçaladık, Bunların bu yenilmezliğini sağlayan inançlarını onlardan alıp, içi boşaltılmış bir inanç sistemine sürükleyerek, Ümmet fikrine aykırı, Birlik ve beraberliklerini parçalayan bir hale getireceğiz, hizip ve çekişmelere sokacağız bu şekilde yok edeceğiz “ ifadelerinin ülkemizdeki gelişen olaylar ile ne denli uyuştuğunu görmemek imkansızdır. Bu konudaki CHP nin üstlendiği rol, ün DİN DÜŞMANLIĞI birinci maddesi ile, BATILAŞMA hareketindeki JAKOBEN (üstten gelen) baskılar ile ne

 entrikalar çevrildiği, millete Gavur’un yapamadığı ne zulümler çektirildiği bilinmektedir.

 

CHP ve bağlı Belediyelerin, Vatan haini olarak cezalandırılmış, Nazım Hikmet, Deniz Gezmiş adlarına parklar ihdas etmeleri Anayasa ve Ceza Hukuku ışığındaki Devlet’in uygulamalarını CHP lilerce tanınmamasından başka ne dir. CHP kendi dönemlerinde Şeflik idarelerini alkışlayıp yollara kırmızı halılar serip, Halkı şeflerinin ayaklarını ÖPMEYE kadar aşağılarlarken, Bu gün istikrarlı devletlerin uyguladıkları BAŞKANLIK SİSTEMİNE karşı çıkmalarının, LORD CURSON ve TAİFESİNİN oyunlarının bozulacağı nı göstermektedir.

 

Adalet ve Kalkınma Partisinin, On iki yıldır ülkemizdeki istikrarlı yükselişi, Yatırımları, birçok kimsenin hayallerinin alamadığı YAPTIRIMLARI  ortada iken, Bu yükselişi hazmedemeyen BATI dan talimat aldığını açıkça söyleyen, bir ana muhalefet parti liderinin, kimin adına bu ülkede siyaset yaptığını göstermektedir.

 

Bu oyunların bitmesi, Türkiye’nin tarihteki Lider Devlet olmadaki boş duran yerini alması için BAŞKANLIK SİSTEMİNİN gelmesinin şart olduğudur.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR