Başkan’dan Personele Teşekkür

Başkan’dan Personele Teşekkür
Başkan Topaloğlu, Personeli ile Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Tüm personelin katılımı ile Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 2016 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin yanı sıra istek ve öneriler de dile getirildi.

2016 yılında aktif ve verimli bir yıl geçirdiklerini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 2016 yılında çalışanlarımız çok iş üretti. 19 Mayıs Belediyesine yakışır bir şekilde çalışıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

FETÖ TEŞEKKÜRÜ

‘’ 15 Temmuz bir dönüm noktasıdır ‘’ diyen Başkan Topaloğlu ; ‘’ Birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızdan bu Paralel Devlet Yapılanması FETÖ’ye üye hiçbir arkadaşımızın çıkmaması beni son derece memnun etmiştir. Bu tip işlere bulaşmadığınız için teşekkür ediyorum. 15 Temmuza kadar ‘birbirinizi sevmeseniz de saygı duymak zorundasınız’ diyordum. Bu söylemi artık değiştiriyorum. ‘Bizler birbirimizi hem seveceğiz hem de saygı duyacağız.’ Dedi

VATANDAŞIN DERDİYLE DERTLENİN

Vatandaşı hiçbir zaman geri çevirmeyin diyen Başkan Osman Topaloğlu ; ‘’ Vatandaşın derdiyle dertlenin. Ardımızda güzel eserler, övünülecek işler bıraktıysak bunun sevabından hepimiz de nasipleniyoruz. Sevabımız hepimizin ortak kazanımımızdır. “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.