BAŞKAN YILDIRIM'DAN İLK AÇIKLAMA

BAŞKAN YILDIRIM'DAN İLK AÇIKLAMA
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yoğun bakım sürecinin ardından yaptığı açıklamada, "İnşallah Allah'ın izni ile bu baş belası koronadan Mustafa kardeşim ile yakın zamanda kurtulacağız" dedi.

Covid-19 testleri pozitif çıktıktan sonra tedavi süreçleri başlayan Başkan Yüksel Yıldırım ve Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Erkanat'ın yoğun bakım süreçleri kırmızı-beyazlı camiada endişe ile takip ediliyordu. Yoğun bakım sürecinde ilk kez açıklama yapan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Asbaşkan Mustafa Kemal Erkanat ile iki haftadır İstanbul'da özel bir hastanede yoğun bakımda kovid-19 tedavisi görüyoruz. Ben iki haftadır yoğun bakımda korona virüs ile mücadele ettikten sonra sağlık durumumun iyiye gitmesiyle yoğun bakımdan çıkarılıp normal odaya kondum. Mustafa Kemal Erkanat kardeşimin ise durumunun ciddiyeti hala devam etmekte olup ve tedavisinin 1-2 hafta daha yoğun bakımda devam edeceği doktorlar tarafından ifade edildi. Sonrada normal tedavi dönemi başlayacak.Her ikimizde yoğun bakımdaki tedavilerimizde üçer seans "Kök Hücre" tedavisi uygulaması gördük. İkimiz içinde kök hücre tedavisi çok başarılı bir sonuç verdi" dedi.

eofnetnxuambfd.jpg

TRİBÜNLER GÖZÜMDE TÜTÜYOR
Yaklaşık iki hafta daha hastanede olacağını belirten Başkan Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fizyotrapist ile akciğer temizleme işlemlerine dün itibariyle başladım. İnşallah Allah'ın izni ile bu baş belası koronadan Mustafa Kardeşim ile yakın zamanda kurtulacağız. Bu sezon başından beri sağlık problemlerim ile mücadele etmekten henüz hiçbir Samsunspor maçına gidip türbünlerden canlı bir maç seyredemedim. İlk canlı maçımı seyretmek gözümde tütüyor. İnşallah ayağım uğurlu gelecektir."

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.