BAŞKAN YILDIRIM: TAKIM OLARAK ANT İÇTİK

BAŞKAN YILDIRIM: TAKIM OLARAK ANT İÇTİK
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Şampiyonluk kupasını Mustafa Erkanat'ın kabrine götürmek boynumuzun namus borcu oldu. Takım olarak ant içtik. Bu sezon bu takım ile bu şekil şampiyon olup Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Bursaspor maçından sonra yaptırım sinyalleri vermişti. Alınan kötü sonuçlardan sonra deplasmanda kazanılan Balıkesirspor mücadelesi camiaya nefes aldırsa da başkan Yüksel Yıldırım, sezonun geri kalanı için harekete geçti.

430958349658346-7.jpg

"Ertuğrul Hocam ile yok olmuş olan takım ruhunu yeniden inşa etmek için çalışmalarımıza başladık." diyen Yüksel Yıldırım, "Moral, motivasyon, sorumluluk aşılamak, takım içi uyum ve takım ruhu oluşturmak gibi işlerde tüm sorumluluğu teknik heyete ve genel menajere yüzde yüz yetki ile devrettim. Ama başkan olarak daima işin başında olma kararı aldım. Takımın en büyük sorunu olan gol atamamak, hızlı oynamamak, tepkisizlik, ve kendilerine azalan özgüven üzerine konsantre olacağız. Oyunculara tekrar özgüvenlerini kazandırmak bizim en önemli işimiz" dedi.

176718.jpg

Yılport Samsunspor, geçen sezon TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olarak TFF 1.Lig'e yükselmişti.

"ŞAMPİYONLUK ÇOK DAHA ANLAM KAZANDI"
Şampiyonluğa giden yolun takım ruhu ile özgüvenden geçtiğini belirten Yıldırım, "Gereksiz puan kayıplarının artık bundan böyle son bulacağına inanıyoruz. Mustafa Erkanat'ın vefat ettiği dönemde bu sezon şampiyonluk çok daha anlam kazandı. Şampiyonluk kupasını Mustafa Erkanat'ın kabrine götürmek boynumuzun namus borcu oldu. Takım olarak ant içtik. Bu sezon bu takım ile bu şekil şampiyon olup Süper Lig'e çıkacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.