BAŞKAN UYANIK'A SEVGİ SELİ

BAŞKAN UYANIK'A SEVGİ SELİ
Yılport Samsunspor taraftarları, Nuri Asan Tesisleri’nde basın açıklaması yaparak Samsunspor A.Ş.’deki görevinden ayrıldığını açıklayan Başkan İsmail Uyanık'a iki gündür destek mesajları gönderiyor.

Basın toplantısını düzenleyerek Samsunspor A.Ş.'deki görevinden ayrıldığını açıklayan Başkan İsmail Uyanık'ın, "Herkes gibi bir Samsunspor sevdalısıyım. Ben Samsunspor’a karşı da bir yanlış yaptığımı düşünmüyorum. Tırnaklarıyla kazandığı parayı buraya harcayan bir arkadaşımızla bu işi beraber yüklendik. Sadece bizim tarzımız olmayan bir üslubu var. Benim de daha fazla burada durmanın bir faydası olmadığını görüyorum. Bu takımın sezon sonunda rahat şampiyon olacağını düşünüyorum. En iyi hocaların Samsunspor’a geleceğini düşünüyorum, hatta biliyorum. Onun için Samsunsporlular hiç üzülmesinler bir İsmail Uyanık gider, beş tane İsmail Uyanık gelir. Sonuçta hepimiz Samsunspor tribünlerinden geldik. Samsunspor Kulübü Derneği ile Samsunspor A.Ş. organik bir bütünlük, birbirine sarılı yaşamak zorundalar. En azından bir dönem. Dolayısıyla bu iki kurumun çok anlaşmalı ve çok ahenk içerisinde olması gerekiyor. Ben şuan için Samsunspor Kulübü Derneği’nden ayrılmadım. Ama bu uyum olması için gerekirse oradan da ayrılacağım" sözleri geniş yankı uyandırdı. Taraftarlar, sosyal medya hesapları üzerinden Uyanık'a sevgi gösterilerinde bulundu. Ayrılık haberinin ardından İsmail Uyanık'ı Türkiye gündemine sokan kırmızı-beyazlılar, destek mesajlarıyla Uyanık'ın yanında olduklarını belirtti.

dsc-0313.JPG

DİYET HİKAYESİ
Başkan Uyanık'ın, basın açıklamasında, "Ömer Seyfettin’in ‘diyet’ diye bir hikayesi var. Bu hikayeyi okumanızı tavsiye ederim. İlkokulda hepimize okutulmuştu fakat o küçük yaşımızda ne anlama geldiğini anlamamıştık. Samsunspor’da bu diyet hikayesinin gerçekleşmesi doğru olmaz. Samsunspor’un yaşayacak günleri var" sözleriyle okunmasını istediği hikaye oldukça ilgi gördü. Hikayeyi okuyan kırmızı-beyazlı taraftarlar, sosyal medya  hesaplarından birbirlerine göndererek, Uyanık'a destek mesajları yağdırdı.

İŞTE O HİKÂYE

ejltpg5wwaas340.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum