Başkan Topaloğlu'ndan Başarılı Öğrencilere Ödül

Başkan Topaloğlu'ndan Başarılı Öğrencilere Ödül
19 Mayıs İlçesinde Samsun genelinde YGS ve MOS sınavlarında başarılı olan öğrenciler 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından başkanlık makamında ödüllendirildi.

19 Mayıs İlçesinde Samsun genelinde  YGS ve MOS  sınavlarında başarılı olan öğrenciler 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu tarafından başkanlık makamında ödüllendirildi.

Belediye Başkanlık makamında 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır, Anadolu lisesi Müdürü Şinasi Aksan, Dereköy Şehit Hüseyin Aydın Orta Okul Müdürü Demir Aydın, Karagöl Orta Okul Müdürü Ahmet Elibol, Atatürk Orta Okul Müdürü Onur Gündüzcü, öğrenciler ve velileri baksan tarafından kabul etti.

 GELECEĞİN BAŞBAKANLARI

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; Geleceğin başbakanı olacak olan pırıl pırıl bu gençlerimizi cani gönülden tebrik ediyorum. Gençlerimizin geleceğe yönelik hedeflere ulaşması noktasında azim ve kendilerine güven kazandırabilmek için ve basarıların ilçe yöneticileri tarafından takip edildiğini göstermek için kendilerine ödüllendirme gerekesimi duyduk. Gençlerimizi ve ailelerini, okul idarecilerini ve İlçe Eğitim yöneticilerini tebrik ediyorum dedi. İlk üçe giren öğrencilerimiz MOS (Merkezi Ortak Sınav) sınavında tam puana yakın puan aldılar kendilerini kutluyorum,19 Mayıs İlçemiz için gurur verici ”dedi.

 17 İLÇE ARASINDA İLK 3’TE

19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Köksal Kır; “19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu öğrencilerimizi makamında kabul ettiler kendilerine teşekkür ediyorum, Velilerimize böyle hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için, ustun gayret ve emeklerinden dolayı öğretmenlerime, okul idarecilerine teşekkür ediyorum. MOS Sınavında da Ahmet Erdem Bahadır, Dereköy Şehit Hüseyin Aydın, Ortaokulu Elif Gündoğdu, Karagöl, Orta Okulu Müzeyyen Melisa Bilgin, Atatürk Orta Okulu, Aslı Sak, YGS de Anadolu lisesinden, Hale Tuce Altınay ve Orhan Can Bayram öğrencilerimiz ilçede ilk üçe girmeyi basardılar.17 İlçe arasında 19 Mayıs ilçemiz eğitimde resmi il düzeyinde yapılan ortak sınavlarda ilk 3’te oldu, bu başarı bütün eğitim camiasının başarısıdır ”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.