Başkan Topaloğlu’na Teşekkür

Başkan Topaloğlu’na Teşekkür

Ondokuzmayıs Üniversitesi Uçak ve Uzay Mühendisliği Kulübünün düzenlediği Fly-İn Samsun etkinliğine verdiği desteklerden dolayı 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulunan öğrenci temsilcileri, Başkan Topaloğlu’na plaket taktim etti.

Eğitim ve Öğretime verdiği desteklerin artarak devam edeceğini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Uzun uğraşlar sonucu ilçemize kazandırdığımız yüksekokul ve fakültelerde okuyan öğrencilerimizin her türlü desteğini karşılamaya kararlıyız. Her türlü aktivitelerinde onları yalnız bırakmayacağız. Okulumuz yeni olmasından dolayı bazı eksiklikleri olabilir, bunları her geçen gün çalışarak, istişare ederek minimum seviyeye düşüreceğiz.’’ dedi.

Belediye Başkanı Osman Topaloğlu’na teşekkür ederek plaket taktim eden Öğrenci Temsilcisi İbrahim Yıldız ise konuşmasında; ‘’ Desteğini her zaman arkamızda hissettiğimiz, Sayın Belediye Başkanımız Osman Topaloğlu’na Fakültemiz adına verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.