Başkan Topaloğlu´dan Din Görevlileri Derneğine Ziyaret

Başkan Topaloğlu´dan Din Görevlileri Derneğine Ziyaret
19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu yatsı namazının ardından ilçedeki Din Görevlileri Derneğini yeni yerinde ziyaret etti.

Akşemsettin Camii ve Külliyesinin ve dernek odalarının hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Osman Topaloğlu konuşmasında; ‘’Din görevlilerimizin dinimizi öğrenmemiz konusunda verdikleri eğitimler insan hayatında çok önemli bir yer tutuyor. Sadece öğretici değil, müftülük, imamlık, vaizlik gibi doğumdan ölüme geçen sürede bizlere kattığınız değer için teşekkürü bir borç biliyoruz. Dinimiz iyi anlatılır ve anlaşılırsa hakikaten iyi birer insan olarak hayatı idame ettirebilmek mümkün.  Din görevlilerinin görevlerini ifa ederken, toplumsal ve güncel olayları takip edip, bunları halka anlatarak yol göstermeleri önemlidir. Yapmış olduğunuz bu kutsal görevden ötürü sizlere teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.’’ dedi.

15 Temmuz gecesinde yaşanan hain kalkışmadan da bahseden Başkan Topaloğlu; "15 Temmuz akşamı dini kullanmaya çalışanların, milletimize neler yaptığını gördük. En güzel kaynak ise Kur'an-ı Kerim ve Hadis-i Şerif'tir. Bunları da en güzel öğretecek olanlar sizlersiniz. Bir başkalarına bu işi vermeden sizlerin kontrolü altında yapılması gerekmektedir. Vatandaşlarımızın doğru olan bilgileri sizlerden Diyanetimizden öğrenmesi gerekiyor." dedi.

19 Mayıs İlçe Müftüsü Emin Patan konuşmasında; ‘’ Belediye Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu’na camilerimize yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ne zaman başımız sıkışsa yanına gittik, sağ olsun bizleri hiçbir zaman boş çevirmedi. Özellikle Akşemsettin Camii ve Külliyesinin yapılmasındaki desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.