BAŞKAN TOK’UN HEDİYESİ MEHMETÇİĞE ULAŞTI

BAŞKAN TOK’UN HEDİYESİ MEHMETÇİĞE ULAŞTI
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un Zeytin Dalı Harekatı’yla destan yazan Mehmetçiğimize moral için gönderdiği hediye ve mektup Afrin’e ulaşırken kahraman Mehmetçik Türk Bayrağını öperek teslim aldı.

Afrin’de başlayan ve PKK/PYD terör örgütüne karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı 2’nci haftasına yaklaşırken İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un hediyesi ve mektubu Kahraman Mehmetçiğimize ulaştı.

 

MEHMETÇİK’E MORAL OLDU

 

Suriye’de oluşturulmak istenen terör koridoruna karşı Türk Ordusu tarafından yürütülen harekat büyük bir başarıyla devam ederken askerimize moral ve motivasyon sağlayacak etkinliklerde İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve belediye çalışanlarından geliyor. Belediye çalışanları tarafından harekatın ilk günlerinde İlkadım esnafına Türk Bayrağı dağıtılarak harekata destek verilirken hemen ardından Başkan Tok tarafından gönderilen Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı, fındık ve mektup askerimize moral oldu.

 

“KUTSAL EMANETLERİMİZ HEP YANIMIZDA OLACAK”            

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından gönderilen hediyeler arasında al bayrağımızı gören kahraman askerlerimiz Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerimi öperek teslim aldı. Hem mutlu olduklarını hem de duygulandıklarını ifade eden Mehmetçikler; “Uğruna savaştığımız kutsal değerlerimiz Kuran-ı Kerim ve Ay Yıldızlı Bayrağımızı yanımızdan ayırmayacağız. Başkanımızın yazdığı mektup da hepimiz için çok anlamlı bir destek oldu. Bizlere gönderdiği bu anlamlı hediyeler ve mektup için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkür ederiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.