BAŞKAN TOK’TAN VATANDAŞA VERGİ TEŞEKKÜRÜ

BAŞKAN TOK’TAN VATANDAŞA VERGİ TEŞEKKÜRÜ
Belediye hizmetlerinde en büyük katkının vergi gelirlerinden elde edildiğini söyleyen Başkan Tok, belediyeyegelerek günün aksatmadan zamanında ödeyen vergi mükelleflerinin İlkadım’da yapılan hizmetlerde payının büyük olduğunu söyledi.

MÜKELLEFLERE ÇAY İKRAMI VE TEŞEKKÜR

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok vergi ödemeleri için belediyeye gelen vatandaşları kapıda karşılayarak yatıran vergilerin belediye tarafından yapılan hizmet ve projelerde büyük payı olduğunu söyledi. Başkan Tok belediyeye gelen vergi mükellefleri ile yakından ilgilenerek çay ikram etti. Başkan Tok ayrıca, ”Vergi ödemeleri hususunda hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Tok daha sonra Emlak servisini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

EN BÜYÜK PAY SAHİBİ HALK

 

İlkadım’a yapılan yatırımlarda vatandaşın katkı payının büyük olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,“Bugün sabah saatlerinde vergi ödemesi için beledimize gelen vatandaşlarımızı kapıda karşıladık. Çünkü vatandaşlarımızın çoğu vergi konusunda oldukça hassas davranıyor ve vergilerini geciktirmeden ödüyorlar. Vergi konusunda taviz vermeyen vatandaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Vergi ödemelerinin bir vatandaşlık görevidir bu görevi layığı ile yerine mükelleflerimizin belediye olarak yaptığımız hizmetlerde ve projelerde büyük payı vardır. Mükelleflerimiz Kasım ayında emlak ve çevre temizlik vergilerinin 2. taksitlerini son gün olan 30 Kasım'a bırakmadan Gazi ve İlkadım binalarımızda hizmet veren veznelerimizden ödeyebilirler. Mükelleflerimiz belediyemiz resmi web sitesi olan ‘www.ilkadim.bel.tr’ adresine girerek tüm güncel ve geçmiş vergi borçlarını alınan tüm güvenlik önlemleri doğrultusunda güvenli bir şekilde ödemesini gerçekleştirebilir. Ayrıca Emeklilik muafiyetinden yararlanan mükelleflerimizin ileride herhangi bir mağduriyet yaşamaması için özellikle İlkadım Belediyesi hizmet binamızda bulunan Emlak ve ÇTV şefliğine gelerek bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.