Başkan Tok’tan Mehmetçiğe Kan Bağışı

Başkan Tok’tan Mehmetçiğe Kan Bağışı
İlkadım Belediyesi ve Karadeniz’in 18 ilçesinde Kent Konseyleri Birliği işbirliğinde eş zamanlı yapılan “Karadeniz’in Damarındaki Kan Ülkesi İçin Akar” etkinliğinde konuşan Başkan Erdoğan “ihtiyaç olması durumunda sadece kanımızı değil, gerekirse ..

İlkadım Belediyesi ve Karadeniz’in 18 ilçesinde Kent Konseyleri Birliği işbirliğinde eş zamanlı yapılan  “Karadeniz’in Damarındaki Kan Ülkesi İçin Akar” etkinliğinde konuşan Başkan Erdoğan “ihtiyaç olması durumunda sadece kanımızı değil, gerekirse Mehmetçiğimize canımızı da bağışlamaya hazırız” dedi.

Kent Konseyleri Birliği ve Kızılay iş birliğinde 18 ilçede aynı gün eş zamanlı olarak gerçekleştirilen projede Samsun için görevi İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok üstlendi. Samsun Cumhuriyet Meydanında kurulan kan bağışı alanında vatandaşlarla buluşan Başkan Erdoğan Tok projeye destek için kan bağışı yaptı. Özellikle Gazi Derneklerinin yoğun ilgisinin olduğu projeye destek amacı ile birçok STK, İlkadım Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Şehit Yakınları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

“HER DAİM MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ”

Kahraman ordumuzun başlattığı Zeytin Dalı Harekâtında fiilen bulunamasak da kan bağışıyla destek oluyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bizim buradan yapabileceğimiz yardımlar Mehmetçiğimize büyük bir moral kaynağı oluyor. İnşallah ihtiyaç olmaz ama ihtiyaç olması durumunda sadece kanımızı değil, gerekirse Mehmetçiğimize canımızı da bağışlamaya hazırız. Belediye olarak kent konseyimizle beraber ‘Karadeniz’in Damarındaki Kan Ülkesi İçin Akar’ sloganıyla hareket ederek Karadeniz’de bulunan 18 vilayet ve kent konseyiyle aynı anda kan bağışı kampanyasını başlattık. Buradaki amaç, Afrin’deki Mehmetçiklerimize bir nebze olsun destek vermek. Orda çok büyük bir mücadele veriliyor. Oradaki askerlerimize destek vermek amaçlı Samsun’daki kampanyayı da biz başlatmış olduk. Zaten Mehmetçiğimiz her zaman dualarımızdaydı. Bu sefer de değişik bir şekilde destek olalım dedik. Halkımızın, STK’ların, Şehit yakınlarının ve gazilerin büyük desteğini gördük. Afrin’deki Mehmetçiğimize başarılar diliyorum. Türk Milleti, bayrak ve vatan söz konusu olduğunda bir araya geldiğini bütün dünyaya gösterdi. Avrupa ve ABD Türk Milleti’nin birlikteliğini hesaba katmadığı için bazı yanlış hesaplar yapıyorlar. Yapılan bu yanlış hesaplar cumhurbaşkanımızın güçlü iradesiyle bozulacaktır. Afrin’den en kısa zamanda başarıyla döneceğimizi düşünüyorum. Afrin harekâtında şehit olan kahraman Mehmetçiğimize Allah’tan rahmet yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Yüce Türk Milletine sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Allah Mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.

 

“ARTIK TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİLDİR”

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sınır ötesinde Afrin'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için hain terör örgütlerine karşı harekât yürüttüğünü belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “PKK/PYD/YPG/ DAEŞ gibi terör örgütlerini lanetliyoruz, bu örgütlere gizli ya da aşikâr destek veren devletlerin iç yüzlerini gayet iyi biliyoruz, artık Türkiye eski Türkiye değildir.” şeklinde konuştu.

3r2a4083.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.