Başkan Tok’tan Kul’a Nezaket Ziyareti

Başkan Tok’tan Kul’a Nezaket Ziyareti
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti. Başkan Kul’a belediye çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Tok, Kul’a kahve takımı hediye etti.

HER ZAMAN İLK ADIMI ATTI

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirirken, ilçe belediyeleri ile dayanışma içerisinde olacaklarını belirtti. Kul konuşmasında “İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok Bey’in yapmış olduğu ziyaret bizleri son derece memnun etmiştir. Başkan Tok ihtiyaç duyduğumuz her anda “ilk adımı” atma nezaketini göstermiştir. İlçelerimizin hak ettiği hizmetleri sunabilmek için bize verilen yetkiyi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Birlik ve beraberlik içerisinde bölgeye hizmet etmenin yollarını arayarak, çalışmanın daha verimli olacağını belirten Başkan Tok “Belediyeler arası yardımlaşma önemlidir. İlkadım Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde ihtiyaç olması halinde desteğe hazırız. Elbirliği güç birliği ile Samsun’umuz hak ettiği yere gelecek.” Açıklamasında bulundu.

Ziyaret sonunda Başkan Tok Başkan Kul’a "Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı vardır" diyerekkahve takımı hediye etti ve belediye çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.