BAŞKAN TOK’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN TOK’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Geçtiğimiz günlerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü görevine atanan Ahmet Güral Karayılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Tok, ziyarette İlkadım’ın spor yatırımlarını anlattı.

 İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Geçtiğimiz aylarda Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü görevine atanan Ahmet Güral Karayılmaz’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Samsun gibi bir spor kentinde önemli görevlerinin olduğunu söyleyen Başkan Tok; “Yeni il müdürümüze görevinde başarılar dilerim. Adından spor ile sık sık bahsettiren bir şehirde sorumluluğunun daha yüksek olduğunu biliyoruz. Bizlerde İlkadım Belediyesi olarak bu sorumluluğu paylaştığımızı belirtiriz. Gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanması adına el ele vererek ortak başarılara imza atacağımızdan hiç şüphemiz yok” diye konuştu.

 “GENÇLER GURURUMUZ OLUYOR.”

Ziyarette İlkadım’da gerçekleştirilen spor yatırımlarını anlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; “İlkadım her konuda olduğu gibi spor konusunda da altın çağını yaşıyor. Birçok branşta belediyemiz sporcuları derece elde ederek bizleri gururlandırıyor. Bizlerde gençlerimizin başarısı için dünya standartlarında alt yapı hizmetlerini, onların hizmetine sunuyoruz. Bu yatırımlardan en başta gelenlerinden biri de Belediyemize ait Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyemizi Gençlik ve Spor Bakanlığımıza tahsis ettiğimiz alan üzerine kurulan Türkiye’nin en büyük Gençlik merkezidir. Türkiye’nin en büyük gençlik merkezi unvanını taşıyan merkezimizde binlerce evladımız spor ve kültür etkinlikleriyle geleceğe hazırlanıyor” dedi.

3r2a4091.jpg

 

 “BAYRAĞIMIZI DÜNYANIN HER BİR YERİNDE DALGALANDIRIYORUZ”

İlkadım’da sporun artık bir yaşam standardı haline geldiğini vurgulayan Tok; “Belediyemiz bünyesinde hizmet veren Kültür ve Spor Merkezlerimizde 10’ Bin’den fazla genç ve hanım kardeşimiz spor aktivitelerine düzenli olarak devam ederken, 8790 lisanslı sporcumuzla beraber Türk Bayrağımızı dünyanın her yerinde dalgalandırıyoruz. Spor yatırımlarımızı mahalle kapsamına indirgeyerek 3 buçuk yılda bir sürede 10 halı saha ve spor kompleksini vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bu ve bunlar gibi birçok hizmetimizle geleceğimizin teminatı gençlerimiz başta olmak üzere tüm İlkadımlı kardeşlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.