BAŞKAN TOK OYUNU KULLANDI

BAŞKAN TOK OYUNU KULLANDI
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi ve çocuklarıyla beraber Yeşilyurt Demir Çelik İlkokulunda oyunu kullanarak sandık ve güvenlik görevlilerine iyi çalışmalar dilerken oy kullanımı sonrası açıklamalarda bulundu.

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için oyunu eşi ve çocukları ile birlikte Yeşilyurt Demir Çelik İlkokulunda kullandı. Okul içerisinde görevli sandık ve güvenlik görevlilerini ziyaret ederek iyi çalışmalar dileyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, erken saatlerden itibaren gösterdiği ilgi ve duyarlılık için vatandaşlara da teşekkür etti.

 

“TEMENNİMİZ TÜRKİYE KAZANSIN”

Oy kullanma işlemleri ve katılım hakkında bilgi alan Başkan Erdoğan Tok; “Ülkemiz adına hayırlı olmasını temenni ederim” diyerek oyunu kullanırken oy kullanma işlemi ardından yaptığı açıklamada; “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri yeni bir dönemin başlangıcı anlamına geliyor. Bir vatandaş olarak hepimize oy kullanımında büyük bir görev düşmekte. Her şeyden önce ilk temennimiz Türkiye’mizin kazanmasıdır. Bu önemli seçimlerin ilçemiz, şehrimiz ve ülkemiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.