BAŞKAN TOK MUHTARLARLA BULUŞTU

BAŞKAN TOK MUHTARLARLA BULUŞTU
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesislerinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

 

Mahalle muhtarlarını Derebahçe Sosyal Tesislerinde ağırlayan Başkan Tok, Muhtarlara hizmetlerin etkili ve verimli  bir şekilde yerine getirilmesinde ve koordinasyonunda  çok önemli ve  büyük görevler düştüğünü ifade etti. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesislerinde mahalle  muhtarlarıyla bir araya geldi.

Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Öztürk, Samsun Muhtarları Derneği Başkanı Hasan Tütüncü, İlkadım İlçesi  mahalle muhtarları, Samsun İli Muhtarlar Derneği üyeleri ve İlkadım Belediyesi Birim Müdürlerinin de katıldığı toplantıda İlkadım İlçesi sakinlerinin muhtarlara ilettiği istek ve arzuları paylaşıldı. Yerel yönetimlerin en büyük yardımcılarından olan muhtarlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği önemin altını çizen Başkan Tok, Muhtarların gösterdiği yoğun ilgiye teşekkür etti.

 

"BELEDİYEMİZİN MAHALLELERDEKİ GÖZÜ VE KULAĞI SİZLERSİNİZ"

Toplantıda yaptığı konuşmada muhtar ve yerel yönetimlerin iş birliğinin önemini vurgulayan Başkan Tok; " Siz muhtarlarımız biz yerel yöneticilerin mahallelerdeki gözü ve kulağı olarak hizmetlerimizin aktarımında ve anlatımında en büyük destekçilerimizsiniz. Sizler vatandaşlarımız ve bizim aramızdaki köprüyü ne kadar sağlam kurarsanız bizlerde hizmet etme noktasında o kadar başarılı oluruz" diye  konuştu.

 

"YATIRIMLARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın  talimatlarıyla hız kazandırılan Samsun Anadolu Lisesi bahçesine dev spor salonu kazandıracaklarını ifade eden  Başkan  Erdoğan Tok; "Samsun Anadolu Lisesi bahçesine çocuk ve gençlerimizin istifade edebileceği 2 bin 500 kişilik büyük bir kapalı spor salonu yapacağız. Seçimler öncesi verdiğimiz sözlerin tutarken üzerine yeni projeler ve hizmetler ekleyerek yatırımlarımıza devam ediyoruz. Şu an içerisinde bulunduğumuz Derebahçe Sosyal Tesislerini çok kısa bir sürede halkımızın  hizmetinize sunduk. Aynı anda bir çok yerde yatırımlarımız devam ediyor, Türkiye'nin en büyük Gençlik Merkezi tamamlanmak üzere, Selçuklu mimarisi kullanılarak inşa edilen Karadeniz'in en büyük Camii ve Külliyesi hızla yükselmekte, yeni belediye hizmet binamızın da  projesi tamamlanmış durumda, Fen İşleri Müdürlüğümüz kaldırım ve yol çalışmalarını İlkadım'ın dört bir köşesinde sürdürüyor ve tüm birimlerimizle vatandaşımıza hizmet için gece gündüz görev başınayız" dedi.

Daha sonra muhtarlar ile Derebahçe Sosyal Tesislerini gezen Başkan Tok, Ömer Halis Demir'i anlatan 30 kuş filmini muhtarlarla birlikte izledi. Filmi izlerken duygusal anlar yaşayan Tok, daha sonra  tesis içinde devam eden kursları gezerek kursiyerler ile sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum