Başkan Togar’dan Hacılara Ziyaret

Başkan Togar’dan Hacılara Ziyaret
Başkan Togar’dan hacılara ziyaret

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren ve memleketine geri dönen hacıları evlerinde ziyaret etmeye devam ediyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Her yıl olduğu gibi bu yılda Tekkeköy’den kutsal topraklara giderek hac vazifesini yerine getiren hacıları evlerinde tek tek ziyaret ederek hayır dualarını alıyor.

Kutsal topraklardan dönen hacıları evlerinde ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Togar, “Dinimizin en önemli şartlarından birisini yerine getirerek kutsal topraklardan dönen hacılarımızı evlerinde ziyaret ederek onların hayır dualarını alıyoruz. Hac vazifesi İslam'ın en önemli şartlarından birisidir ve gücü yeten her Müslüman mukaddes topraklara giderek bu kutsal görevi yerine getirmelidir. Allah tüm Müslüman kardeşlerimize mukaddes toprakları ziyaret ederek, hac vazifesini yerine getirmeyi nasip etsin. Bu yılda her yıl olduğu gibi ilçemizdeki tüm hacılarımızı ziyaret etmeye devam ederek onların manevi duygularını paylaşıp hayır dualarını alacağız. Allah hacı kardeşlerimizin yapmış olduğu ibadetleri kabul ve makbul eylesin. Tüm Müslüman kardeşlerimize ve bizlere kutsal topraklara gidip o manevi iklimde ibadetlerimizi tamamlayarak hacı olarak memleketimize dönmeyi nasip etsin" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.