Başkan Togar’dan Ankara Çıkartması

Başkan Togar’dan Ankara Çıkartması
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ilçede yapımı devam eden hükümet yatırımları ile İlçeye yeni yapılacak planlanan projeler ve yatırımlar konusunda başkentte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Togar’dan İlk ziyaret AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a

İlçenin son yıllarda büyük devlet yatırımlarına ev sahipliği yaptığını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘‘Tekkeköy her geçen gün dev yatırımlarla büyüyerek gelişmeye ve bölgenin cazibi merkezi haline dönüşmeye devam ediyor. Özellikle AK Belediyeciliğin ilçeyle buluşması ile bu ivme daha da hızlandı. İlçemizdeki gelişmeler ve dev hükümet yatırımları ile ilgili Ankara’da bir dizi resmi ziyarette bulunduk.  Başkentte ilk olarak Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret ettik. Samsun Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Samsun’umuzun her bölgesinde olduğu gibi ilçemizdeki gelişmeleri de yakından takip ediyor. Özellikle ilçemizde yapımı devam eden yatırımlar ve yeni yapılacak projeler hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Ayrıca ilçemizdeki belediye çalışmalarımız ve yeni projelerimiz hakkında kendilerini bilgilendirdik. İlçemize her zaman her konuda yapmış olduğu desteklerden dolayı kendilerine şahsım ve ilçem adına bir kez da teşekkür ederim’’ şeklinde konuştu.

Başkan Togar, İlçeye yeni yapılacak öğrenci yurdu, DSİ tarafından yapılacak dere ıslahı, ilçeye bir fakültenin kurulması ve benzeri yeni hükümet yatırımlarının gerçekleştirilmesi konularındaki resmi ziyaretlerini sürdürdü. Gençlik ve Spor Bakanı Bakan Danışmanı Hüseyin Eken ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk’ü ziyaret eden Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ilçede daha önceden planlanan öğrenci yurdu yapılması konusunda istişare yaptılar. Yine ilçede yapımı devam eden gençlik merkezi ve suni çim halı sahaların inşaat çalışmaları ve son durumu hakkında görüştüler.  

Başkan Togar ardından Başkentteki ziyaretlerini Orman ve Su İşleri Bakanlığında sürdürdü.  İlçenin çeşitli bölgelerinde bulunan ve daha önceden etüt çalışmaları tamamlanan derelerin ıslah edilmesi çalışmalarının başlatılması ve planlamalarının yapılması konusunda görüşmeler yaptı. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.