Başkan Togar, ‘‘Türkiye artık hak ettiği yerlere ulaşıyor’’

Başkan Togar, ‘‘Türkiye artık hak ettiği yerlere ulaşıyor’’

"Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistem ile birlikte Türkiye’nin önündeki tüm engellerin kalkacağını ve ekonomik kalkınmanın kat kat artacağını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, ‘‘Güçlü Türkiye’nin önündeki engellerin kalmasına ve halkımızın sandıkla buluşarak ‘EVET’ demesine sayılı günler kaldı. Artık Ülkemiz üzerindeki kara bulutlar dağılacak’’ dedi.

Türkiye’nin önemli bir gelişim hamlesinin içerisinde olduğuna dikkat çeken Başkan Togar, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin kabul edilmesiyle birlikte Türkiye tüm hedeflerine bir bir ulaşarak dünyanın gelişmiş ilk 10 ülkesi arasındaki yerini alacak. Ülkemizin geleceğine yön verecek bir karar için 20 gün sonra sandık başına gidiyoruz. 16 Nisan günü güçlü ve bölgede söz sahibi Türkiye için hep birlikte ‘EVET’ diyeceğiz. Tabi 16 Nisan gününe kadarda gece gündüz demeden çalışacağız. Herkese neden evet dememiz gerektiğini tekrar tekrar anlatacağız. Bu konuda vatandaşlarımızdan teşkilatlarımıza özellikle de Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Çiğdem Karaaslan ve Samsun Milletvekillerimiz ile birlikte sürekli olarak sahada olmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunduğumuz bu çalışmalarımız ve toplantılarımız sırasında şunu çok iyi gördük. Vatandaşlarımız siyasi çalkantılardan, ekonomik buhranlardan, koalisyon hükümetlerinden geçmiş dönemlerde büyük acılar yaşamış. Geçmiş dönemleri bir daha yaşamak istemeyen milletimiz kararını çoktan vermiş. Artık vatandaşlarımız Ülkemiz üzerinde oynanan ve oynanmaya çalışılan kirli oyunlara dur demek ve 16 Nisan’da ‘evet’ oyunu sandıkla buluşturmak için gün sayıyor” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Güçlü Türkiye için gerekli”
16 Nisanda referandumdan çıkacak evet’lerin Ülkeyi olması gereken yerlere çıkartacağını söyleyen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, “Köklü bir tarihe sahip olan aziz Milletimiz her zaman kendisi ile ilgili kararları yine kendi öz iradesi ile vatanının iyiliğini düşünerek vermesini bilmiştir. Ülkesine, vatanına, bayrağına, ezanına el uzatanların elini kolunu kırmıştır. 15 Temmuz bunun en güzel göstergesidir. Aziz Milletimiz, ülkemizin yarınlarına kimsenin müdahale edemeyeceğini, büyümenin ve gelişmenin önüne kimsenin geçemeyeceğini göstermiştir. 15 Temmuz’da Türkiye, vatan hainlerine, bölücülere, milli iradenin yok olmasını isteyenlere en güzel cevabı iman dolu yürekleri ile vermesini bilmiştir. 16 Nisan’da referandum için hep birlikte sandık başına giderek ‘Daha güçlü bir Türkiye’ için ‘evet’ diyeceğiz ve bu ülkede geçmişte yaşananların bir daha yaşanmamasını sağlayacağız.”

28 Mart Salı günü saat 15’de Cumhuriyet meydandayız
28 Mart 2017 Salı günü saat 15’de Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Samsun Cumhuriyet meydanında toplu açılış törenine katılacak. Bizlerde Cumhurbaşkanımız’a Samsun’umuzdan gür bir sesle ‘evet’ diyeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bu büyük buluşmada bir ve beraber olmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.