Başkan Togar ‘Önceliğimiz koşulsuz şartsız eğitim’

Başkan Togar ‘Önceliğimiz koşulsuz şartsız eğitim’
Tekkeköy Belediyesi eğitime destek amacıyla ilçe sınırları içerisindeki tüm eğitim öğretim kurumlarına gerekli yardımın yanında öğrencilerin kırtasiye, okul kıyafeti, kitapları gibi muhtelif ihtiyaçlarını da gidererek ...

Okulları 2015 2016 eğitim öğretim yılına hazır hale getirdi. 
Eğitime en büyük kaynak ve harcama Tekkeköy Belediyesinden
Ayrıca Tekkeköy Belediyesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında yaklaşık 617 bin lira yatırım ve harcama yaparak eğitime Samsun’da en çok para harcayan ve kaynak ayıran belediye oldu.
Tekkeköy Belediyesi 2014-2015 eğitim öğretim yılında ilçe genelindeki okullara ve eğitim kurumlarına yapmış olduğu boya badana, bakım onarım, çevre düzenlemesi,  parke taş, asfalt, kırtasiye yardımı, inşaat çalışmaları, oyun alanları ve yeşil alan çalışmalarına yaklaşık 617.000 TL harcadı. Önceliğimiz koşulsuz şartsız eğitimdir sloganıyla ilçede bulunan okulların ihtiyacı noktasında eksiklerin giderilmesi için çalışmalar yürüten Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, "İlçemizdeki tüm okullarımızın ihtiyaçlarını elimizdeki imkanlar çerçevesinde gidermeye gayret gösteriyoruz. 2015-2016 Eğitim öğretim yılında da eğitim öğretime desteğimizi hiç kesmeyeceğiz. Geleceğimiz bu eğitim öğretim yuvalarında yetişiyor. Bizler eğitime yapmış olduğu harcamalar ile aslında geleceğimize yatırım yapıyoruz. Eğitim öğretim kurumlarının fiziki şartları, çevresi ve imkanları ne kadar iyi olursa eğitimin kalitesi de o denli iyi olur. Önceliğimiz koşulsuz şartsız eğitim sloganı ile bizlerde yeni eğitim öğretim yılında da her türlü yatırıma hazırız.  
 "Tekkeköy eğitim de bir marka"
Tekkeköy’ün Samsundaki eğitim öğretim kurumları arasında başarı sıralamasının içinde olduğunu ve dereceye giren öğrenciler yetiştirdiğinin altını çizen Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, " Göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar ilçemiz sınırları içerisinde bulunan eğitim öğretim kurumlarımıza desteğimizi hiç esirgemedik. Okullarımızda eksik ne var ise bu eksiklikleri tamamlamak gidermek için hızlı bir şekilde çalışmalar yürüttük. İlçemiz Samsun'da dereceye giren öğrenciler yetiştiren okullara sahip. Bu başarının devamlılığı ve eğitimi en üst seviyeye getirmek için imkanlarımız ölçüsünde yardıma hazırız. Ayrıca Büyüklüye bir Anadolu lisesi kazandırıyoruz. Hayırseverimiz arsasını alıp Milli eğitime devretti. Yine Kutlukent hizmet binamızı da okul olarak Milli eğitime devrettik. İlçemizde yeni okullar için arsa üretiyor ve arsalara eğitim kurumları kurulması için üzerimize düşeni Milli eğitim müdürlüğümüz ile istişare içinde planlıyoruz. Çünkü ilçemizde eğitim seviyesinin yükselmesi cehaletin yok olmasına ve bilinçli nesiller yetişmesine yol açacaktır. Yarınlarımız geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha ferah daha sağlıklı daha konforlu bir eğitim hayatı geçirmeleri, geleceğe daha aydınlık bakabilmeleri için bizler her zaman taşın altına elimizi koymaya hazırız. 

Togar, eğitim camiasına başarı dileklerinde bulundu
Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile Eğitim öğretim haftası etkinlikleri kapsamında ilçemizdeki okullarımızı tek tek ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerimize 2015-2016 eğitim öğretim yılında başarı dileklerinde bulunduk. Ayrıca öğretmen ve öğrencilerimiz ile sohbet ettik. Yine okula yeni başlayan anaokulu öğrencileri ve birinci sınıf öğrencilerinin de heyecanına ortak olduk.’ dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.