Başkan Taşçı’dan ‘Zafer’ mesajı..

Başkan Taşçı’dan ‘Zafer’ mesajı..
30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Türk Milleti, omuz omuza verdiğinde, büyük güçler karşısında daha büyük bir güç haline gelmektedir. 30 Ağustos zaferi de bunun örneğidir” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türk Milletinin omuz omuza verdiğinde büyük güçler karşısında daha büyük bir güç haline geldiğini hatırlatan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atalarımızın gerçekleştirdiği istiklal mücadelesi, 30 Ağustos 1922 tarihinde zaferle tamamlanmıştır. Millet olma, omuz omuza olunduğunda büyük güçlere karşı daha büyük bir güç olma özelliğine sahip olmak adına büyük bir zafer olan 30 Ağustos zaferi, tarihimizdeki başarılarımızın örneklerindendir. Bu bizler için büyük bir gururdur, destandır. Milletimiz en zor şartlarda bile yürek yüreğe, omuz omuza dik durmuş, bizi yok etmek isteyen güçlere dersini vermiştir. Dün bu dersi alanlar gibi bugün de yarın da bizi bölmek, parçalamak isteyenler aynı dersi alacaktır. Bundan en ufak bir şüphemiz yoktur” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin yine zor dönemlerden geçtiğini ve bu zor dönemlerde de en büyük ihtiyacın birlik ve beraberlik içerisinde olunması olduğunu ifade eden Başkan Taşçı, “Ülkemiz zor dönemlerden geçiyor. Bu zor dönemi atlatmak, bizleri güçsüz hale getirmek için mücadele edenlerin bu hayallerini boşa çıkartmak için ihtiyaç duyduğumuz tek şey birlik ve beraberliktir. Bu birlik ve beraberliği sağlamalı, kucaklaşmalıyız. Tarihimize baktığımızda 30 Ağustos zaferi gibi önemli zaferlerin de bu şekilde kazanıldığını görüyoruz. Bu düşünceler içerisinde milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde bu zaferi bizlere armağan eden kahramanlarımızı, tüm şehit ve gazilerimizi minnet duygularıyla anıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.