Başkan Taşçı'dan Bayanlara Müjde.

Başkan Taşçı'dan Bayanlara Müjde.
Atakum Belediye Başkanı İshak TAŞÇI ,eşi Fatma TAŞÇI ve Kültür Evleri kordinatorü Nagihan SAYAR ile birlikte Atakum kültür evlerini ziyaret ettiler.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı Halk Eğitim Merkezi ve Belediye'nin ortaklaşa yürüttüğü kurslarda yeni eğitim öğretim sezonunun açılması nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Taşçı ve beraberindekiler yeni eğitim ve öğretim yılının açılması ile birlikte kültür evlerinde yeni açılan kurslar hakkında bilgiler aldılar.Kültür evlerinin sayısının artacağını ifade eden Başkan Taşçı Atakent bölgesinde Ocak ayında bayanlara yönelik bir kompleks tesisin temelinin atılacağının müjdesini verdi.

El işi ve Spor kurslarına katılan kursiyerlerin çocuklarının da oyun oynayarak ve etkinlikler yaparak vakit geçirdikleri bir alanın bulunduğu Kültür evlerinde çocuklar Başkan Taşçı'ya çicek vererek bir süre sohbet ettiler.

Halk Eğitim Merkezi hocaları ve kursiyerlerle bir süre sohbet ederek hem isteklerini hemde memnuniyetlerini dinleyen Başkan Taşçı "biz bayanlarımızı ve bayanlarımızın sosyal hayatın içinde olmasını çok önemsiyoruz. Bu anlamda bayanlara yönelik çalışmalarımız devam edecektir. Mutlu kadınlar mutlu çocuklar ve mutlu aileler demektir. Sizlerin burada ne kadar mutlu olduğunuzu görebiliyorum ve bu durum benim sizler için daha fazla hizmet yapma noktasında heyecanlandırıyor" dedi.

Ziyaretin sonunda Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve bayanlar hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.