BAŞKAN SEMİZ, MNC YAPI VE DENETİM'İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN SEMİZ, MNC YAPI VE DENETİM'İ ZİYARET ETTİ
Canik İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz, dün MNC Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Samsun sorumlusu olan Murat, Nihat, Cihan ortakları makamında ziyaret etti.

"YAPI DENETİM BÜYÜK ROL OYNUYOR"

Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz ve SAMFED Başkanı Murat Bahtiyar'ın katıldığı toplantı hoş sohbet eşliğinde geçti. Gerçekleşen toplantıda ortak kararla müteahhitler ile seminer bilgilendirme çalışması yapılacağına karar verildi. Canik Müteahhitler Derneği Başkanı Cemal Semiz şu şekilde konuştu: " Mesleğimizin olmazsa olmazı MNC Samsun Yapı ve Denetim sorumlumuz Murat, Nihat ve Cihan beye çok teşekkür ediyorum. Müteahhitlik mesleğinin onurunun korunmasında yapı ve denetim büyük rol oynuyor. Bizi makamında ağırlayan değerli dostlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz"

"BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ DÜZENLEYECEĞİZ"

MNC Yapı Denetim ortakları konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "MNC Yapı Denetim olarak müteahhitlerimiz ile ile ortak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz aynı zamanda Deprem Mühendisliği Samsun Sorumluluğunu üstleniyoruz. Canik Müteahhitlerini bir çatı altında toplayan Sayın Başkanımız Cemal Semiz'e ve SAMFED Başkanı Murat Bahtiyar'a burada ağırlamaktan onur duyduk. Beraber aldığımız ortak kararlar doğrultusunda Samsun'da ve Canik'te müteahhitlik mesleği işini yapan arkadaşlarımıza bilgilendirme semineri düzenlemek istiyoruz. Başkanımız bu konuda bize yardımcı olacak.Kendisine çok teşekkür ediyoruz"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum