Başkan Sarıcaoğlu'ndan Hasta Ziyareti

Başkan Sarıcaoğlu'ndan Hasta Ziyareti
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Kavak Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Her fırsatta yaşlı, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulunan Başkan Sarıcaoğlu, Kavak Devlet Hastanesinde yatarak tedavi gören hastaları da unutmuyor. Başkan Sarıcaoğlu hastaların en çok morale ihtiyaçlarının olduğunu vurgulayarak ziyaretteki amaçlarının; rahatsızlıkları nedeniyle gününü hastanede geçiren hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi.

 

Her An Vatandaşımızın Yanındayız

Hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Sarıcaoğlu, "Hastalık ve sağlık bizler için. Rabbim her şeyin hayırlısını versin. Kavak Devlet Hastanemizde yatmakta olan hastalarımızı her hafta ziyaret edip bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soruyoruz. Bu tür ziyaretler hastalarımıza moralman iyi geliyor. Kendilerini yalnız hissetmiyorlar. Peygamber efendimizin de hasta ziyaretinin önemini anlatmak için yapmış olduğu "Hasta ziyaretinde bulunan kimse, ziyaretten dönünceye kadar cennet meyveleri arasındadır." açıklamasından da anlaşıldığı üzere hasta ziyaretleri her zaman önemlidir. Bizler annelerimizden, babalarımızdan hasta olanı, yaşlı olanı ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biridir. Bizi bir yapıyor, birbirimize daha çok yaklaştırıyor. Bende bir sağlıkçı olarak görevin ilk önce insan sağlığına yapılması gerektiğinin çok iyi farkındayım. Bu yüzden hastanelerimize ve hastalarımıza elimden geldiğince gerekli ilgiyi göstermeye devam edeceğim. Tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimle" ifadelerinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.