BAŞKAN ŞAHİN,’SPOR HAYATA TUTUNMANIN BİR DALIDIR’

BAŞKAN ŞAHİN,’SPOR HAYATA TUTUNMANIN BİR DALIDIR’
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından 2015 yılı 1'nci dönem kuşak sınavları Bafra Gençlik Merkezi Spor Salonu'nda düzenlendi.

Hakan Emirzeoğlu antrenörlüğünde Taekwondo eğitimi gören 62 öğrenci düzenlenen sınav töreni ile bir üst kuşağa geçiş yaptı”dedi.


'SPOR YAPMANIN YAŞI YOK'
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Gençlik Merkezimizin özverili çalışmaları ile spordan dil eğitimine kadar çok sayıda branşta öğrencilerimiz eğitim almakta. Başta Gençlik Merkezi eğitmenlerine olmak üzere öğrencilerimize ve velilerimize ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Spor yapmanın yaşı yok. Ancak küçük yaşlardan itibaren yapılan spor idealdir. Çocuklarımız spor çalışmalarını devam ettirirler ise bunun faydalarını muhakkak ileride göreceklerdir. Bizler de gençliğimizin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyen bu tür faaliyetlerin her zaman yanındayız. Spor hayata tutunmanın bir dalıdır. Bu vesile ile burada bir üst kuşağa geçmeyi hak eden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Törene Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu ve öğrenci velileri katıldı.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.