Başkan Şahin'den Vali Aksoy'a ziyaret

Başkan Şahin'den Vali Aksoy'a ziyaret
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti, "Eski valimiz tam bir Samsun sevdalısı. Bunu bir kez daha gördük" dedi

Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, eski Samsun Valisisi, şimdi ize Kocaeli Valisi olan Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti. Başkan Zihni Şahin, "Tam bir Samsun sevdalısı olan sayın valimiz, bizlere gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverlikle bunu bir kez daha gösterdi" dedi.

zihni-sahin---ziyaret2.jpg

'GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATTIK'

Yılport Samsunspor'un Sakaryaspor ile oynayacağı deplasman müsabakası izlemek üzere bu kente giden Başkan Zihni Şahin, ilk olarak Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti. Samsun'da görev yaptığı süre içerisinde Samsunluların takdirini kazanan Vali Hüseyin Aksoy, Başkan Zihni Şahin'i makamında ağırladı. Vali Aksoy, "Sayın Başkan ile Samsun'da bulunduğum süre içerisinde birlikte çok güzel hizmetlere imza attık. Kendisiyle çok sevdiğim Samsun üzerine sohbet ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

zihni-sahin---ziyaret.jpg

YAKIN İLGİ, MÜKEMMEL MİSAFİRPERVERLİK

Vali Hüseyin Aksoy'u, 'Tam bir Samsun sevdalısı' olarak nitelendiren Başkan Zihni Şahin, "Değerli Valimiz, Samsun'a önemli hizmetlerde bulundu. Samsun sevgisini hepimiz biliyoruz. Bu nedenledir ki Samsunlular da kendisini unutmuyor, unutmayacak.

Sayın valimiz bizleri ağırladı. Yakın ilgi ve mükemmel misafirperverliğine hemşerilerim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Zihni Şahin'in Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaretinde Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Samsunlu iş adamı H. Kaya Aşcı da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.