BAŞKAN ŞAHİN’DEN GAZİMİZE VEFA

BAŞKAN ŞAHİN’DEN GAZİMİZE VEFA
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde polis servis aracının geçişi sırasında yola döşenen patlayıcı infilak ettirilmiş ve bu hin saldırıda 4 polisimiz şehit olmuş ve iki polisimizde yaralanarak gazilik mertebesine ulaşmıştı.

BAŞKAN ŞAHİN GAZİMİZE REFAKAT ETTİ

Bafra Belediye başkanı Zihni Şahin hain saldırının olduğu anda bilgiye ulaşmış ve gazi polisimizin ailesi ile temasa geçmişti. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Diyarbakır da ki hain saldırıda gazi olan polisimiz Bayram Uyar’ın uçakla Samsuna getirilmesinden OMÜ TIP Fakültesine getirilmesine kadar gazi polisimize ve ailesine refakat etti.

 

TÜM HAİNLER YERLE YEKSAN OLACAK

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Gazi Polis Bayram Uyar’ın tedavisi OMU Tıp Fakültesinde devam edilecek. Çok şükür gazimizin sağlık durumu şu an itibarıyla daha iyidir. İnşallah burada daha da iyi olacak ve sağlığına kavuşacaktır. Fakültemizde tüm yetkililerimiz, doktorlarımız, sağlık personellerimiz ve görevlilerimiz gazimizin sağlığı ile titizlikle ve en iyi şekilde ilgileniyor. Çok teşekkür ediyorum.  Bu vesileyle tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, gazilerimize RABBİMDEN acil şifalar diliyorum.

 

RABBİM GÜVENLİK GÜÇLERİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN

 Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, iç işleri bakanımız ve tüm yetkililerimiz her zaman söylüyor. Tüm terör örgütleri yok edilecektir. MILLETIMIZIN ve devletimizin birliği ve varlığına göz diken FETO PKK PYD DAES hepsini ALLAH'IN IZNIYLE yerle yeksan edeceğiz. İçte ve dışta tüm ihanet odaklarıyla mücadele ediyoruz. Bu mücadelede tüm Mehmetçiklerimize, polislerimize, özel timlerimize, subay, astsubay ve uzmanlarımıza, korucularımıza RABBİM yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız onlar içindir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.