BAŞKAN ŞAHİN KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN ŞAHİN KALDIRIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Gazi Osman Paşa Mahallesinde devam eden Baskı Beton Kaldırım Çalışmalarını yerinde inceledi

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmaları yerinde gören Başkan Şahin, yeni yollar ve kaldırımlarla şehrin güzel bir görüntüye kavuştuğunu söyledi. Başkan Yardımcısı ve Mali Hizmetler Müdürü Fikret Vatansever ve Fen İşleri Müdürü Hüseyin Özdamar ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Şahin, ilçenin gün geçtikçe daha da büyüdüğünü, bunun da yeni hizmetlere kapı araladığını belirterek “Çalışmalarımıza her gün bir yenisi ekleniyor. İlçede hem altyapı hem de üstyapı sorunlarını en kısa sürede çözüp vatandaşımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Başkan Şahin, çalışmaları incelerken yaptığı açıklama şunları söyledi: “Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün Gazi Osman Paşa Mahallemizin Osman Paşa ve Söğütlü Sokaklarında devam eden Baskı Beton Kaldırım Çalışmalarımızı incelemeye geldik. Çalışmalar seri bir şekilde sürüyor. Kaldırım yapılacak alanlarımızın çoğunun betonlaması ve baskısı bitti. Yeni kaldırımlarla sokaklarımız güzel bir görüntüye kavuştu. İnşallah program dâhilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önce de yaptığım açıklamalarda belirttiğim gibi ‘Hedefimiz 139 mahallemizde asfalt ve beton yol ile kaldırım problemini tamamen bitirmektir’. Hazırlıklarımızı buna göre yapmaktayız. Yeni mahalle olan köylerimizle birlikte ilçe merkezimizde yol ve kaldırım problemi tamamen bitecektir.”

 

Çalışmaları inceleyen Başkan Şahin, vatandaşlarla sohbet etti. İsteklerini kendisine ileten esnaflar ve mahalle sakinleri Başkan Şahin’e çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum