BAŞKAN ŞAHİN ANTALYA'DA

BAŞKAN ŞAHİN ANTALYA'DA
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Antalya'da toplantıya katıldı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 11 Şubat tarihinde Antalya'nın Kemer ilçesinde AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca, "Kutlu Yürüyüş Yolunda Şehir Şehir Kalkınma" sloganıyla düzenlenen ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da iştirak ederek bir konuşma yaptığı Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Toplantı hakkında şu bilgileri verdi: “Bu toplantımız tarihi daha önce belirlenmiş Partimizin belediye başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısıydı. Toplantıda, Başbakanımızla beraber Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Erol Kaya, Cevdet Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş ile 870 belediye başkanımız hazır bulundu. Çok faydalı bir toplantı oldu.”

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, anayasa değişiklikleri ve referandum ile ilgili de şu görüşlere yer verdi: “Önümüzde bir halk oylaması da bulunuyor. Anayasa değişikliklerini Cumhurbaşkanımızın onaylamasıyla referandum tarihi de netleşti. Herkesin gönlü rahat olsun. Türkiye'nin rejimini Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 1923'te kurmuş ve adını cumhuriyet koymuştur. Bu kıyamete yaşayacaktır. Şimdi sadece hükümet modeli değişikliği yapılmaktadır.  Çünkü değişen Türkiye ve dünya şartları bunu mecburi hale getirmiştir. 16 Nisan Pazar günü bir kez daha milletimiz sandığa gidecek. Daha güzel bir gelecek, daha güçlü bir Türkiye, için sandığa gideceğiz. İnanıyorum ki 16 Nisan’da Türkiye’mize yeni bir bahar gelecek. Milletimiz için 'EVET' diyeceğiz. Bu değişikliklerin kabul edilmesiyle Türkiye'nin ihtiyacı olan, milletimize daha çok yakışan bir yönetim sistemi hayata geçmiş olacaktır. Referandumda çıkacak neticenin, ülkemiz ve insanlarımızın geleceği için çok önemli görüyorum. Çünkü “EVET” sonucu ile Türkiye tüm zincirlerini tamamen kıracaktır. Koalisyonlara, koalisyon krizlerine ve az bir şeyi kalmış vesayet anlayışına da son verecektir. Milletimizin ve ülkemizin önü tamamen açılacaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.