BAŞKAN ÖRS, ‘SENDE BİR FAKİR SEVİNDİR’

BAŞKAN ÖRS, ‘SENDE BİR FAKİR SEVİNDİR’
Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, “2007 Yılından bu yana vekâletle kurban kesimi kampanyası düzenliyoruz ”dedi.

Türk Kızılay’ı bu yıl ki kampanyasında hayırseverlere" Kurban bereketi yıl boyunca sürsün" sloganıyla seslenen Başkan Örs,” 150 yıllık Kızılay tecrübesiyle kurban bereketinin  bir yıl boyu surmesini diliyorum. Bu vesileyle vekâletle kurban kesimi kampanyası kapsamında yurt içi hisse bedeli 750 TL yurt dışından katılacak olanlarda 590 TL olarak belirlenmiştir. Belirlenen bu rakamlarla Türk Kızılay’ı milyonlarca ihtiyaç sahibini sofrasında kurban bereketi taşımayı hedefliyor. Bu amaçla Canik Şubesi olarak ihtiyaç sahipleri için yurt dışı ve yurt içi kurban vekâleti almaya başladık ”dedi.

VERECEĞİNİZ DESTEKLERLE HER EVE KURBAN ETİ  GİRECEK
Hayır, sevenlerin kurban bağısına destek vermeleri yönünde çağrıda bulunan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”İhtiyaç sahiplerinin bir yıl boyunca et yemeleri için sizleri kurban bağışı yapmaya davet ediyorum. Et girmeyen evlere bağışlarınız sayesinde evlere et girecek birçok insanın derdine derman olacaksınız. Birçok insanın vereceğiniz kurban desteği ile yüzleri gülecektir. Paylaşmayı bilen bir milletin evladı olarak Türk Kızılay’ına destek vermenizi bekliyoruz” diye konuştu.  
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.