BASKAN ÖRS: KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ!

BASKAN ÖRS: KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLMAYA DEVAM EDİYORUZ!
Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı tarafından her ramazan ayında olduğu gibi bu yılda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda toplamak İçin Devgros ve Bizim Toptan Markette stant kurdu.

Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı Devgros ve Bizim Toptan Markette market yöneticilerinin izni ile market içinde stant kurarak ihtiyaç sahipleri için ramazan kolisi toplayarak onların Ramazanda sıkıntı çekmemeleri için çaba sarf ediyor. Türk Kızılay’ı Genel Merkezinin başlattığı “Ramazanda az çok demeden paylaşıyorsan hilal olsun Türkiye” kampanyası kapsamında stantlar kuruluyor. Türk Kızılay Başkanlığı yardımlaşmanın önemini Türk Kızılay’ı gönüllüleri ile anlatarak ihtiyaç sahipleri için koli toplamaya çalışıyor.                  

img-8562.jpg

MAĞDUR AİLELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ!

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için gıda yardımında bulunmak üzere harekete geçtiklerini vurgulayan Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı  Hatice Örs,”  Genel Başkanımız Krem Kınık’ın bizzat kendisinin başlattığı”  Ramazanda az çok demeden paylaşıyorsan Hilal olsun Türkiye” kapmayasını Canik şube olarak desteklediğimizden bereketi bol olan bir ayda ihtiyaç sahiplerinin yalnız kalmaması için Devgros ve Bizim Toptan Markette stant kurduk. Türk Kızılay’ı Canik Şube Başkanlığı olarak göreve geldiğimizden bu güne kadar her Ramazan ayı başında stantlar kurarak ihtiyaç sahipleri için gıda kolisi toplamaktayız “dedi.

img-8564.jpg

‘HAYIRSEVERLERİMİZİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ’

Duyarlı olan vatandaşların sayesinde ayakta duruklarını söyleyen Türk Kızılay’ı Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,” Ramazan önceside ve içinde toplan gıda kolileri akşam ihtiyaç sahiplerine dağıtarak bir nebzede olsa onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz.  İhtiyaç sahiplerini yalnız bırakmayalım destek olalım. Kimsenin ne olacağını Allah biliyor. Bu gün durumumuz iyi iken yarın zor duruma düşebiliriz. Paylaşımcı olmak için destek bekliyoruz. Bize Devgros  ve Bizim Toptan Markette stant kurarak gıda toplamamıza destek veren market yöneticilerine ve desteklerini esirgemeyen yardımseverlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.Köksal ÖNER       

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.