BAŞKAN KUL'U DAVET ETTİLER

BAŞKAN KUL'U DAVET ETTİLER
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, Terme Belediye Başkanını ‘Samsun Tanıtım Günlerine davet etti.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı Yıldıray Baş, SADEF Samsun Başkanı Köksal Akman ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret ederek İstanbul‘da yapılacak ‘9. Samsun Tanıtım Günleri’ne davet etti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, ziyaret ve davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Öncelikle böyle bir organizasyonu düzenleyen Samsun Dernekleri Federasyonumuza, başkan ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Bu etkinlikleri çok önemli buluyorum. Samsun’umuz ve Terme’mizin imajına olumlu katkılar yapacaktır. Terme Belediyesi olarak bu etkinliklere katılıyor ve her türlü desteği veriyoruz. İstanbul’da düzenlenecek Samsun Tanıtım Günleri’ne geniş kapsamlı katılacağız. Hemşerilerimizle de hasret gidereceğiz.” Dedi.

Samimi açıklamalarda bulunan SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Başkan Kul’a teşekkür ederek, İstanbul Maltepe sahili miting alanında 18-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan ‘9. Samsun Tanıtım Günleri’ davetiyesini takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.