Başkan Kul’dan Samsunspor’a destek

Başkan Kul’dan Samsunspor’a destek
Samsun Valisi Osman Kaymak tarafından Samsunspor için başlatılan kampanyaya Terme Belediye Başkanı Şenol Kul 100 bin lira destek verdi. Kul, Samsunspor'un her zaman arkasında olduklarını söyledi.

Samsunspor´un içinde bulunduğu ekonomik krizden kurtarmak için büyük çaba gösteren Samsun Valisi Osman Kaymak, geçtiğimiz günlerde ilçe belediye başkanlarını toplamış, başkanlar ilçe nüfusları ölçüsünde destek sözü vermişlerdi. Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, 100 bin lira destek sözünü yerine getirdiklerini ifade etti.

İLÇE NÜFUSUNA GÖRE EN FAZLA DESTEK KUL’DAN

İlçe nüfus oranına göre en fazla desteği veren Başkan Kul, Samsunspor'un şehrin gözbebeği ve marka değeri olduğunu belirterek, "Samsunspor, yaklaşık 1,5 milyonluk bir şehri temsil ediyor ve şehrin marka değerlerindendir. Bu takımı layık olduğu konuma ulaştırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Teknik heyet, sporcularımız ve başarıya odaklanarak inşallah bu sezonu en güzel şekilde geride bırakacak. Allah, bu yolda gösterilen çabaları başarıya ulaştırsın” şeklinde konuştu.

TÜM SIKINTILARI AŞACAĞIZ

Geçmişi geride bırakmak gerektiğini de sözlerine ekleyen Kul, “Yeni bir sayfa açarak yolumuza devam etmeliyiz. Gücümüz yettiği nispette kulübümüze ödeme gerçekleştirdik. İnşallah bu yıl hiçbir sıkıntıya sebebiyet vermeden, birlik ve beraberlik içerisinde tüm sıkıntıları aşacağız.  Samsun Valimiz Osman Kaymak’ın öncülük ettiği kampanya kapsamında Terme olarak 100 Bin TL'lik destek için sözümüzü yerine getirdik. Sayın valimize bu konuya olan hassasiyetleri nedeni ile özellikle teşekkür ediyorum” dedi.

İŞ ADAMLARINA ÇAĞRI

Şehirdeki iş adamlarına Samsunspor’a destek çağrısında da bulunan Başkan Kul, “Biz, Samsunspor’un yanındayız, olmaya da devam edeceğiz. Artık şehir, hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan, gücü nispetinde Samsunspor’a katkı sağlamalı. Özellikle kombine ve forma satışı konusunda herkes elini taşın altına koymalı. Şehrimizin işadamlarını gözbebeğimize destek ve katkı vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.